keskiviikko 30. syyskuuta 2009

No nyt se sitten valmistui...

... siis ensimmäinen ompelus. Tänään sain viimeisteltyä käänteet ja laitettua kuminauhat, kun olin ensin kaivanut ompelukoneen autotallin perältä. Muuten pyjama onnistui ihan hyvin, mutta kaula-aukko vaatii jatkossa pientä tuotekehittelyä. Siitä tuli vähän liian iso eikä tuo "kanttauskaan" täysin onnistunut. Mutta niinhän sitä väitetään, että harjoittelu tekisi mestarin =)

Pari huutiksen juttuakin saapui tänään. MiniRodinin ihana t-paita kokoa 92/98 olikin niin pientä kokoa, ettei mene Miskalle enää. Mutta onneksi on tuo toinenkin käyttäjä, joten paita jää odottamaan Rasmuksen kaappiin ensi kesää. Rasmukselle tuli myös suloinen Lindexin pyjama (kiitos tästä kanssablogistille!)

T-paita MiniRodini ja pyjama Lindex, molemmat huuto.netistä.

Wilmiksestäkin tuli taas paketti, mutta sen sisältöä en paljasta ennen Miskan synttärijuhlia. Tilasin meinaan taas pari vaatetta sillä verukkeella, että ovat synttärilahjoja muksulle =) Näin on ainakin hyvä miestä "huijata". Rasmuksellekin paketissa oli Dunsin kokopuku, mutta se lähti takaisin kun oli väärää kuosia. Oikean puvun pitäisi tulla ensi viikolla. Lisäksi tuli se Me&I:n ison asiakkaan lahja, jalkapalloja-paita, joka viimeksi oli unohtunut paketista.

Palatakseni taas tuohon ompeluun... kovasti tekisi mieli aloittaa joku uusi ompelus, mutta pitäis varmaan ensin keksiä mitä sille kaula-aukolle tekisi. Onko kellään tähän mitään hyvää vinkkiä?


Ps. Kiva kun tänne on tullut lisää lukijoita! Kaikki muutkin tervetuloa =) Ja kommentteja otan minäkin mielelläni vastaan, yritän sitten vastavuoroisesti käydä muidenkin blogeihin kirjoittelemassa.

1 kommentti:

Henna kirjoitti...

Kiva tuo pyjama. Katselin huutiksesta tuota myös, mutta en sitten kuitenkaan huutanut. :D