torstai 10. syyskuuta 2009

Ticketin ja Wilmiksen tilaukset

Tilasin maanantaina iltapäivällä Ticket to Heavenin omasta webshopista molemmille pojille Rubber Rain asuja. Olivat siis siellä alessa 29 euroa (normaali hinta 43 e). Tilasin sitten suoraan useamman, että on sitten sopivaa kokoa varastossa =) Tuon kuvan paidankin sitten napsautin mukaan tilaukseen, kun oli niin kiva ja alessa myöskin. Tänään sitten tosiaan Ups toimitti paketin suoraan kotiovelle eli vain 4 päivää tilauksesta!

Wilmikseen tein myös alkuviikosta lisätilauksen. Sieltä tuli Miskalle Snoozyn sienitarha-paita ja Rasmukselle Dunsin omenat ja päärynät-body. Nyt olisikin sitten Wilmikseen 11 kanta-asiakaspistettä, joille varmaan keksin lähiaikoina käyttöä ;)

Eilen sain myös vihdoin viimein yhteyden Me&I-myyjään, jolle sitten tein taas tilauksen. Olin elokuussa kutsuilla ja sieltäkin lähti paljon tilaukseen, mutta muutama vaate jäi vielä mietityttämään. Nyt kun siellä aloitettiin "isojen asiakkaiden" palkitseminen, sain innoituksen tilata ne muutkin haluamani vaatteet. Harmi vaan, että poikien salaiset koossa 98/104 olivat loppuneet. Se kun on aina niin jännittävää odotella että mitä sieltä tulee. Mutta jäihän sinne toki vielä kaikkea muutakin kivaa, mutta ehkä me nyt selvitään näilläkin :) Laitan vanhasta ja uudesta tilauksesta kuvia sitten kun tämä paketti saapuu.

Ei kommentteja: