perjantai 25. syyskuuta 2009

Olipas taas kiireinen (ja kallis) päivä!

Tänään hain postista H&M paketin nro 2. Siellä oli Miskalle ja Rasmukselle auto- ja moottoripyöräpaitoja (pakko oli tilata kun olivat vain 4,95 e), parit paksummat tumput, Miskalle kahdet sukkahousut talveksi ja Rasmukselle tyttöjen malliston violetit velourhousut. Miska oli ihan innoissaan kun näki omat paitansa, kun tällä hetkellä autot ja "mopot" on tosi kova juttu :)

Kuvan vaatteet H&M.

Miehen ehdotuksesta (kyllä, luit oikein) lähdin päikkäriaikaan käymään Ideaparkissa Rasmuksen kanssa. Mies kun oli tämän päivän etätöissä, niin lupasi päivystää Miskan "nukkumista". Tarkoituksena oli käydä katsomassa, olisiko Jesper&Junioriin vihdoin tullut niitä city-malliston toppahousuja. Tottakai ensin Lindexiltä lähti mukaan läjä velourhousuja, vaikka ei vieläkään ollut Miskan koossa kovin kivoja värejä. Rasmukselle ostin myös mustat, punaiset ja vihreät.

Tällä kertaa kävi niin hyvin, että ne toppahousut olivat saapuneet kauppaan. Siinä kun sitten muuta tarjontaa silmäilin, ihastuin housuihin kuuluvaan takkiin. Pakkohan se oli sitten saada, samoin siihen sopiva pipo =) Valitettavasti silmä osui myös city-malliston vauvahaalariin, fleecepipoon ja topattuihin tossuihin. Meillä oli kyllä kaapissa jo kaksi haalaria Rasmukselle talveksi, mutta niinhän siinä kävi että tämäkin haalari lähti mukaan. Mutta eipä tuo ostohysteria ihan huono juttu ollut: Jesper&Juniorissa oli Jonathan-päivät, jolloin 50 e ostoksesta sai 10 e lahjakortin. Omalla ostosmäärälläni sain sitten 3 lahjakorttia, jotka voi käyttää vaikka joulun jälkeisissä alennusmyynneissä ;=

Miskalle city-Jonathan takki ja housut, Jonathan fleecepipo, kypärämyssy, kosteussuojatut rukkaset ja teddyrukkaset.

Rasmukselle city-Jonathan vauvahaalari, Jonathan fleecepipo ja toppatöppöset.

Kotiin tultuani laitoin sitten sen viime vuoden mallistoa olevan Jonathanin toppatakin ja yhden Rasmuksen talvihaalareista huuto.nettiin myyntiin. Samalla listasin sinne muutamat velourhousut, joista osa on käyttämättömiä (huomasin kotona että olen haalinut useammat samaa väriä samassa koossa).

Huomenna olisi sitten ohjelmassa ystäväpariskunnan tytön 1v. synttärijuhlat. Mitähän sitä pukisi pojille päälle...

Ei kommentteja: