keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Ja mukaan tarttui...

Käväisin pari päivää sitten Lindexillä ja KappAhlissa kun oli tarkoitus ostaa isommalle pojalle, Miskalle, pyjama. No, mukaan tarttui sitten muutakin. Lindexiltä mukaan lähti kuvan traktoripaita ruskeana ja vihreänä. KappAhlista löytyi hyllyn kätköistä vielä yksi metsäneläin-kuosinen paita sekä pienemmälle, Rasmukselle, saman sarjan body.


Meillä suuri hitti ovat olleet Lindexin velourhousut. Niitä löytyy monessa koossa ja värissä kummallekin muksulle. Miska kun on todella hoikka, niin nämä ovat malliltaan juuri hyvät. Kuvan housut pääsivät kaappiin odottamaan.


Tänä syksynä ei sitten edellä mainitut kaupat tarjoakaan pojille yhtä kivaa vaatetta kuin aikaisemmin. Tyttöjen puolelta löytyy kaikkia mahdollisia värejä, mutta poikien puoli on taas pullollaan tummaa ja tunkkaista. Harmi, sillä ne olisivat lompakkoystävällisempiä kuin esim. suosikkimerkit Småfolk, Duns, IdaT ja Me&I.

Tänään samoissa väreissä =) Miskalla IdaT apina-paita ja Lindexin froteehousut. Rasmuksella Decoyn body ja Lindexin velourhousut.

Ei kommentteja: