keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Välikausi- ja talvivaatteiden inventaario

Aamulla oli virtaa kuin aropupussa, joten päätin kanavoida energian Miskan välikausi- ja talvivaatteiden inventointiin. Kun kaikki käy läpi kerralla, huomaa mahdolliset puutteet (jos niitä nyt edes on). Kuvissa vilahtelee samoja pipoja ja rukkasia, kun katsoin minkä kanssa ne aina sopivat. Aloitetaan ensin välikausivaatteilla =)

Ruudullinen takki Polarn o Pyret (alkaa olla jo vähän pieni) ja beiget housut Travalle. Turkoosi puku Ticket to Heavenin Plain Rain w. fleece. Pipot Kimperi ja Seppälä, rukkaset Jonathan.

Haalari Reimatec. Ruudullinen pipo Seppälä, muut pipot ja sydvesti Reiman. Rukkaset Jonathan. Tämä on nyt se meidän "hienompi" välikausihaalari ;)

Aikaisemminkin ulkoilukuvassa vilahtanut haalari Reimatecin. Kauppareissuille Ticket to Heavenin ruudullinen takki. Pipot Jonathan, Kimperi ja Reima. Kypärämyssy Reiman ja rukkaset Jonathan.

Ja jatketaan talvivaatteilla...

Tämä haalari on Jonathanin viime kauden helmi, joka oli silloin pakko saada kaappiin odottamaan. Kaikki asusteet Jonathan, paitsi ruskeanharmaat rukkaset ovat Travallen.

Alkuvuonna alesta ostettu Reimatec-haalari. Sinisävyiset pipot ja rukkaset Reima, samoin musta fleecekauluri. Kypärämyssy Kivat ja mustat topparukkaset Jonathan.

Kauppareissuille ja kyläilyyn topattu vakosamettinen takki Exit ja puna-ruskea takki City-Jonathan (myös alkuvuoden alesta haalittu). Tähän takkiin olen yrittänyt saada toppahousuja, mutta eivät ainakaan vielä ole ilmestyneet kauppaan. Pipoja en jaksanut enää tähän kuvaan miettiä, kun ne näkee noista edellisistä :)

Yhdet ruskeat topparukkaset täytyy vielä hakea vaikka Jonathania, kun ne ovat olleet käytössä hyviä eikä hintakaan päätä huimaa.

3 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Kivoja vaatteita! :)

Helmi kirjoitti...

Teillekin on ihan mukavasti kertynyt noita vaatteita!!!:) Meillä on kauppatakki vielä etsinnässä.

miitu kirjoitti...

Onhan niitä kertynyt =D Pieneksi jääneitä on jo siirtynyt paljon Rasmuksen kaappiin odottamaan. Ja Miskan kaapista löytyy jo seuraavassa koossa sekä välikausi- että talvivaatetta. Joulun jälkeen täytyy taas alesta metsästää isomman koon toppaa ;)