sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Lauantain saalis ja vähän ulkoiluakin

Eilinen oli niin rankka päivä, ettei sitten jaksanut tulla tänne raportoimaan yhtään mistään :( Käytiin siis eilen, lauantaina, ensin aamulla katselemassa miehelle venettä. Sen jälkeen mentiin Ideaparkkiin. Olen jo useamman kerran käynyt metsästämässä Jesper&Juniorista Jonathanin fleecehaalaria Rasmukselle talveksi, mutta niitä ei ole vielä ollut. Eilen sitten vihdoin tärppäsi. Noissa fleecehaalareissa on mielestäni hinta-laatu-suhde kohdallaan ja väritkin ovat yleensä ihan kivoja.

Rasmukselle H&M body, Jonathanin fleecehaalari ja kahdet H&M sukat.

Perinteitä kunnioittaen piti tietenkin käydä myös Lindexillä =) Velourhousuja olisi taas tehnyt mieli ostaa varastoon, mutta kaikista kivoista väreistä oli oikea koko loppu. Noh, täytyy käydä sitten jossain muussa Lindexissä kunhan taas ehtii.

Miskalle Lindexin robottipyjama ja 3 sukat, Rasmukselle -50% alennuksella talokuvioinen unihaalari.

Illalla käytiin vielä koko perheen voimin viemässä koiraa lenkille. Ilma oli vähän sateinen ja aika viileä, joten samalla pääsi kokeilemaan ensimmäisen kerran toista välikausihaalareista. Yleensä metsästän haalarit ja 2-osaiset puvut alesta, kun niillä tuppaa muuten olemaan hintaa aika reilusti. Tämänkin haalarin ostin kesällä puoleen hintaan kakkoshaalariksi, kun on väriltään sellainen ettei tarvitse niin hirveästi stressata tahroista. Tarkoituksena kun on kierrättää jotakin myös Rasmukselle, niin pidetään sitten sitä "hienompaa" haalaria vähän paremmassa kunnossa.

Haalari Reimatec (malli Monstera), pipo Jonathan ja kumpparit Bogi.

Huomenna ajattelin tutkailla vähän tarkemmin Villervallan valikoimaa, josko sieltä vaikka kotiutuisi meillekin jotain ;)

Ei kommentteja: