sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Marimekkoa ja vähän muutakin

Eilen lauantaina tuli taas vaihteeksi poikettua Ideaparkissa tasauspäivillä. Oma äiti lähti seuraksi ja mies jäi kotiin muksujen kanssa, joten sai samalla vähän "omaa" rauhaa. Olisin odottanut parempia tarjouksia, mutta eipä siellä mitään kovin ihmeellistä ollut. Taas oli tietysti pakko ostaa plyysihousuja, kun Jesper&Juniorissa niitä oli kivassa vihreän sävyssä. Äitikin osti Miskalle samaa sarjaa takin ja housut ja Rasmukselle IdaT:n bodyn.

Plyysihousut molemmille pojille, MiniNicolas (Jesper&Junior).

Takki ja housut MiniNicolas, body IdaT.

Marimekolta löytyikin sitten aivan ihanaa uutta kuosia ja väriä. Heti kun näin ne ruskeat paidat keltaisilla palloilla, tiesin että niitä meille on saatava! Molemmat pojat saivat paidat ja Miskalle löytyi tarjouslaarista vielä t-paita leijonan kuvalla. Minulla ei itselläni ole ollut yhtään Marimekon vaatetta, ainoastaan kaksi laukkua. Mutta nyt oli ihan pakko saada paita tuota samaa pallokuosia mitä pojillekin ostin. Paidassa oli tosi kiva leikkaus ja toisella puolella helmassa nauha, jolla voi helman rypyttää. Nuo koot vaan ovat vähän hassuja, sillä tuo xs-kokokin oli aika reilu. Mutta ei se silti huonolta näyttänyt, vaikka olikin vähän löysä. Huomenna täytyykin käydä hakemassa sama paita musta-valkoisena Marimekon lähimyymälästä, niin paljon siihen tykästyin =D

Paidat Marimekko (Mika Piirainen).

T-paita Marimekko (Mika Piirainen).

Asiasta seitsemänteen... Minua on jo pitkään ärsyttänyt lasten vaatteissa kokojen heittely eri valmistajien välillä . Tilasin alkukesällä netistä Moonkidsin paidan kokoa 86, joka sitten osoittautuikin huomattavasti pienemmäksi. Paita vastaa mielestäni kokoa 74/80 ja meidän pullukalla (4 kk mitat 67 cm ja 8080 g) Rasmuksella vieläkin pienempää. Tänään ängin paidan pojan päälle ja totesin, että myyntiinhän se lähtee. Harmittaa hirveästi, sillä paita on todella ihana... mutta sainpahan ainakin kuvan otettua niin että se on päällä =)

Rasmuksella Moonkidsin Drops-paita ja Lindexin pilvi-fleecehousut.

1 kommentti:

jarna kirjoitti...

Meillähän on noita Marimekon pallopaitoja myös, ihania! Ja tuo MiniNicholaksen velourtakki löytyy kans..Isolla pojalla on tuo Marimekon leijonateeppari.