keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Puuhommia

Koko päivän oli niin kurja ilma, että vasta iltasella vääntäydyttiin pihahommiin. Appiukko on kärrännyt pari peräkärryllistä meille polttopuita ja huomenna olis taas tulossa lisää. Edelliset kuormat piti siis saada järjestettyä puuvarastoon ja olihan siinä vähän haravointiakin. Ilma oli edelleen aika surkea, mutta olipahan ainakin hyvä mahdollisuus testata Miskalla uutta Ticketin sadeasua. Näin yhden kerran kokemuksella puku vaikutti kyllä hyvältä, siinä oli helppo liikkua eikä tarvinnut miettiä likaantumista tai kastumista.

Miska auttaa isiä puiden pinoamisessa. Päällä Ticket to Heavenin Rubber Rain-puku (väri coffee) ja Seppälän pipo.

Pari huutiksen ostostakin löysi tänään tiensä perille. Miskalle tuli uusi Dunsin ginger bread-paita koossa 104 cm ja Rasmukselle kasvamista odottamaan IdaT:n ruskea apina-trikoohaalari. Omiakin myyntejä tuli tänään hoidettua ja huomenna pitäisikin taas lähteä postitusreissulle.

Paita Duns ja trikoohaalari IdaT.

Tänään tuli tehtyä myös tilaukset Maxomorralle (www.maxomorra.com) sekä ruotsalaiseen nettikauppaan nimeltään LillaW (www.lillaw.se). Pääasiassa tilasin molemmille pojille leggareita, kun ovat niin kivoja kotona pitää ja tietysti talvella fleecehaalarin alla. Parit pöksyt otin Plastisockilta, joka on meille ihan uusi merkki. Tilasin lisäksi Rasmukselle supersuloisen Gaia&Ko:n froteisen kesäpuvun ensi kesäksi. Tuolla LillaW:ssä oli aika hyvät alet, paljon tuotteita ja kokojakin oli aika hyvin jäljellä. Kannattaa siis käydä katsomassa :) Laittelen ostoksista kuvia sitten kun tulevat...

Ei kommentteja: