perjantai 11. syyskuuta 2009

Tuttikapina

Olipas mukava huomata, että tänne on ilmestynyt ensimmäinen lukija! Tervetuloa vaan muutkin =)

Meillä Miska on useamman kuukauden syönyt tuttia vielä päivä- ja yöunilla. No, siihen tuli tällä viikolla loppu. Viimeinen tutti nimittäin meni rikki niin, että se oli leikattava. Eihän sellainen nysä lapselle kelpaa ja sitä onkin sitten protestoitu sekä päivällä että yöllä. Kolmeen päivään ei ole nukkunut päiväunia ja yölläkin nukkuu niin kevyesti että herää jokaiseen kolahdukseen. Kaiken lisäksi Rasmuksella on ollu ummetusta, joka on sitten aiheuttanut iltahuutoa. Ihan muistuu taannoiset koliikkiajat mieleen :(

Tänään testattiin ensimmäisen kerran Me&I:n plyysihousuja. Olin kuullut, että niissä on ollut ongelmia kuminauhan kiertymisen kanssa ja niinhän sitten kävi meilläkin. Muuten kyllä ihanat housut ja istuu meidän laiheliinille hyvin. Kyllä meille niitä toistekin ostetaan, vaikka kuminauha onkin tylsä käytössä.

Miskalla Lindexin Fem myror-sarjan paita ja Me&I plyysihousut


Rasmuskin sai kokeilla uusia vaatteita. Päällä muutaman viikon takaisen Tukholman reissun ostoksista Polarn o pyretin body ja Lindexin velourhousut.


Viime viikolla postipoika (tai meillä se taitaa kyllä olla nainen) toi meille Wilmiksen paketin (kyllä...taas). Olin tilannut minulle tuntematonta ja Wilmiksen valikoimissa uutta merkkiä olevat paidat Miskalle. Kyseinen merkki on Green Cotton. Aivan ihania kuoseja ja ennen kaikkea ihana materiaali. Kangas on todella pehmeää 100% luomupuuvillaa ja vaikuttaa laadukkaalta. Kannattaa siis tutustua! Ja tottakai piti tilata jotain Rasmuksellekin :) Rasmus sai sitten Småfolkin norsukuvioisen haalarin sekä Moonkidsin syysuutuuksista löytyneet ihanat raidalliset haalarihousut.

Paidat Green Cotton, raitahaalari Moonkids ja norsuhaalari Småfolk

Huomenna ollaankin menossa käymään Ideaparkissa, joten tiedossa on varmaan lisää raportointia ostoksista =)

Ei kommentteja: