sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Eilistä päivää :)

Eilen lauantaina oltiin tosiaan kavereiden tytön 1v. synttäreillä. Miska ei tietenkään nukkunut päikkäreitä ja oli jo lähtiessä todella kiukkuinen. Autoon sitten nukahti, joten perillä mielikin vähän parani :)

Minä en tykkää käyttää pojilla kauluspaitoja muuta kun sitten ristiäisissä, häissä tms. "hienoissa" juhlissa. Meidän pojat lähti eilenkin juhlimaan siisteissä, mutta hauskoissa vaatteissa.

Miskalla Småfolkin sammakko-paita ja Zaran farkut.

Rasmuksella Me&I etana-body ja Moonkidsin haalarit.

Juhlista Miska sai kotiinviemikseksi ilmapallon, jolla on sitten ahkerasti leikitty. Kotimatkalla poikettiin myös Cittarissa, josta Miska sai leikkeihin rummun ja xylofonin. Nämäkin osoittautuivat hittileluiksi ja molemmilla on soiteltu niin paljon, että omat hermot alkaa jo vähän paukkua.

Ensi lauantaina onkin sitten Miskan synttärijuhlat ja siitä seuraavana viikonloppuna mennään 3v. synttäreille. Lastenkutsuja siis riittää =D

Nyt laitoin muuten sen ompelun suhteen asiat rullaamaan. Kohta pitäisi anopin tuoda saumuri lainaksi, jolla voin sitten harjoitella. Alkuviikosta heti kun ehtii, pitää käydä kangaskaupassa hakemassa kaikenlaista tarviketta. Ensimmäiseksi ajattelin kokeilla ihan peruspyjaman tekemistä Miskalle. Nähtäväksi jää miten siinä käy...

2 kommenttia:

lastenvaatefriikki Tuusis kirjoitti...

Oih, en malta odottaa nähdä sun ompeluita :)

miitu kirjoitti...

Katsotaan nyt mitä saan aikaiseksi =D