tiistai 15. syyskuuta 2009

Omenoita ja päärynöitä

Eilen tehty Wilmiksen tilaus löytyikin jo tänään postilaatikosta :) Paketista löytyi molemmille Dunsin omenoita ja päärynöitä sekä Snoozyn paidat. Rasmukselle otin trikoohaalarin joka tulee heti pesun jälkeen käyttöön sekä limenvärisen kirahvipaidan kaappiin odottamaan. Miska puolestaan sai Dunsin paidan koossa 104 cm, joka myöskin ihastuttaa aluksi vaatekaapissa. Heti käyttöön pääsee Snoozyn sinisävyinen viidakkoaiheinen paita. Kaikki Dunsin vaatteet mitä meiltä löytyy, on ostettu isompana käyttöä odottamaan joten on kiva päästä vihdoin kokeilemaan ovatko ne hintansa arvoisia laadussa. Ulkonäkö on ainakin kohdallaan =) Snoozyn paidat ovat mielestäni todella ihanaa materiaalia, pehmeää ja vähän joustavaa. Malliltaankin ne ovat hieman kapeita, mikä istuu Miskalle hyvin (Rasmuksen kohdalla tämä jää nähtäväksi, kun ainakin tällä hetkellä pulleutta löytyy).

Omenat ja päärynät trikoohaalari ja paita Duns, alarivin paidat Snoozy


Huuto.netissä tulee päivittäin vietettyä aika paljon aikaa. Myyn koko ajan meille pieneksi jääneitä vaatteita sekä muuta ylimääräistä tavaraa. Valitettavan usein tulee myös ostettua sieltä jotain, joten eipä niistä omista tienesteistä pääse pitkäksi aikaa nauttimaan. Kaikki siis menee mitä tuleekin =D Tänään tuli taas yksi sieltä huudettu Lindexin paita, joka taitaa virallisesti olla tytöille tarkoitettu. Olen suuri unisex-vaatteiden kannattaja ja ostankin välillä pojille vaatetta tyttöjen puolelta jos sieltä löytyy jotain kivaa. En kuitenkaan pue poikia kukkasiin tai perhosiin, mutta en pelkää käyttää näitä ns. perinteisiä tyttövärejä kuten vaaleanpunaista tai violettia. Olen pitkään ihmetellyt sitä, miksi tyttöjen ja poikien vaatteet erotellaan toisistaan niin varhaisessa vaiheessa. Kokoon 68 cm asti löytää helposti molemmille sopivia vaatteita, mutta sen jälkeen pojat pitäisi pukea tylsästi tummiin väreihin. Miksi ihmeessä?

Huutiksesta paita Lindexin Fem Myror-sarjaa

Heitetäänpä nyt kysymys ilmoille... Miltä vaatemerkiltä löytyy kivoimmat unisex värit ja kuosit? Mitä merkkiä itse suosit?

2 kommenttia:

tyttötiimi kirjoitti...

No edelleen mä suosin molo kids vaatteita. Paljon pallo ja tähtikuosijuttuja jotka käy molemmille. IdaT ja moonkids, ej sikke lej nyt ainakin. Niin miks pitää olla tyttöjen ja poikien vauvanvaatteet erikseen.

miitu kirjoitti...

Molo kidsillä on kyllä kivoja vaatteita, mutta aika hintavia :( IdaT ja Ej sikke lej on tykättyjä meilläkin. Moonkidsiltä meillä ei ole kuin kaksi vaatetta, kun olen aika pettynyt niiden kokoihin. Tilasin joskus muinoin paidan kokoa 86 cm, joka sitten vastasikin kokoa 74! Ei sitten mennyt Miskalle, mutta onneksi on tuo toinen joka sitten voi käyttää...