perjantai 23. lokakuuta 2009

Valmistuneita ompeluksia

Viime päivinä on tullut tehtailtua keskeneräisiä ompeluksia valmiiksi. Päivät ja illat ovat koko viikon olleet todella kurjia: Rasmus on syönyt huonosti ja itkenyt lähes tauotta. Myöhään illalla ja yöllä on sitten ollut ainoat rauhalliset hetket, jotka olen tosiaan käyttänyt ompeluun. Nyt vähän väsyttää, mutta ainakin olen saanut jotain valmiiksi =)

Paita ja housut Myllymuksujen joustofroteesta.

Molemmille pojille "pillihousut" pallocollegesta. Rasmukselle harjoituskappale olkainhaalarista, materiaali tuossa collegea kun en raaskinut harjoitella "hienommalla" kankaalla. Hiukan vaatii tuotekehittelyä, mutta eiköhän seuraava ole jo vähän parempi ;)

Miskalle froteehousut vyötärökiristyksellä (kuvassa jo käytön jäljiltä vähän likaiset). Näistä tein vähän kapeamman malliset ja osoittautuivat hyvin istuviksi pöksyiksi.

Edelliset housut heti testissä. Kaverina Metsolan froteepaita.

Tilasin eilen Myllymuksuilta lisää kankaita, ettei vaan pääse projektit loppumaan =) Iloisena yllätyksenä paketti saapuikin jo tänään. Viikonlopun ohjelma on siis tiedossa: paljon ompelua!

Vasemmalla kankaat, oikealla resooreja. Kaikki Myllymuksuilta.

Tämä postaus jäi nyt vähän kuivaksi, mutta silmät lupsuvat siihen malliin, että taidan kerrankin mennä vähän aikaisemmin nukkumaan...

1 kommentti:

Henna kirjoitti...

Ihanat nuo pallohousut!