sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Lahjoja ja tänään shopattua

No niin, vihdoin on aikaa laittaa kuvat niistä eilen synttärilahjana tulleista vaatteista. Eilen vielä niitä yritin tänne ladata mutta ei se sitten jostain syystä onnistunut.

Itse olin tilannut Miskalle lahjaksi (ihan kun en muuten ostaisi sille mitään...) Dunsin etanatarha-paidan ja Metsolan vihreät froteehousut. Miskan kummit hommasit omasta toiveestani Småfolkin omppu-paidan ja yllärinä olivat lisäksi ostaneet Reinot isommassa koossa. Viime jouluna he ostivat edelliset, jotka alkavat pikkuhiljaa käydä pieniksi. Äitini tosiaan osti nuo juhlissa päällä olleet vaatteet ja niiden lisäksi vielä Moonkidsin ruskean ribbipaidan.

Omppu-paita Småfolk, ruskea paita Moonkids, keltainen paita Duns, froteehousut Metsola ja Reino-tossut.

Miehen vanhemmilta tuli muiden lahjojen lisäksi talvihaalarin alle fleecehaalari ja hauskat pitkät kalsarit. Isomummi oli kutonut tumput. Rasmuksen kummit olivat jälleen kerran ostaneet Miskalle merkkivaatetta, tällä kertaa oli vuorossa Tommy Hilfigerin neule. Itse en näitä "hienoja merkkejä" osta, mutta ihan kiva niitä on tietysti välillä saada lahjaksi =)

Fleecehaalari Jonathan, pitkät kalsarit Black Horse, neule Tommy Hilfiger ja tumput made by isomummi ;)

Vihaan sunnuntaipäiviä, kun tuntuu ettei ole koskaan mitään tekemistä. Tykkäänkin käydä sunnuntaisin ostoksilla, mutta valitettavasti nykyiset aukiolot eivät sitä yleensä mahdollista. Tänään kuitenkin osa kaupoista oli Tampereella auki (Tampere-päivän kunniaksi) ja käväisinkin sitten Koskikeskuksen Miinusviiruksilla. Nanoukista löytyi -50% aletangosta Ticketin ruskea Baby Baggie, jonka sitten ostin Miskalle odottamaan ensi talvea. Tuo haalarin malli vähän mietityttää kun on noin leveä, mutta väri oli tosi kiva. Mutta eiköhän se ihan hyvältä päällä näytä =D Nanoukissa sai lisäksi normaalihintaisista tuotteista -20% alen ja mukana ollut äiti osti Miskalle vielä Fredrikssonin karvahatun, joka on tänä talvena hiukan reilu ja ensi talvena varmaan juuri passeli.

Haalari Ticket to Heaven ja karvahattu Fredriksson.

Hullujen Päivien lehteä on tullut tutkailtua ja ajattelinkin sieltä käydä metsästämässä talvikenkiä. Jotain perus trikoopaitojakin oli ihan edullisesti, joten niitäkin varmaan täytyy silmäillä. Muuten oli mielestäni aika laiha tarjonta, vaikka tuleehan sieltä aina jotain heräteostoksia tehtyä. Nyt tosin täytyy yrittää vähän jarrutella ostosten tekoa kun on kohta joulukin... mitä ihmettä sitä sitten enää ostaa!

3 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Peukut erityisesti noille Småfolkin ja Dunsin paidoille sekä Ticketin haalarille. Itse toivon saavani Noelille ensi talveksi ruskean haalarin, kun enää en viitsi sellaista ostaa. Mies miettii jo nyt, että mitä ihmettä Noel tekee kahdella talvihaalarilla! :D Tosin toinen on niin valtavan suuri, että menisi paremminkin lopputalvesta tai keväästä ja vielä ensi talvenakin...

jarna kirjoitti...

Ihana tuo puupaita! Ja tuota karvahattua katselin juuri nöpölle Prismassa, mutta vielä jäi kauppaan.

Minäkin haluaisn käydä shoppailemassa sunnuntaisin, mutta pianhan sitä jo alkaa jouluaukioloajat=)

miitu kirjoitti...

Meillä on kaksi talvihaalaria ihan vaan senkin takia, että jos toinen pitää pestä niin mitäs sitä sitten päälle laitetaan. Rasmuksen kohdalla olen vähän huolissani, että mahtaako tämän talven haalarit mahtua koko talvea. Se kun kasvaa niin hurjaa vauhtia...

Juu ja onneksi kohta kaupat ovat sunnuntaisinkin auki ;)