torstai 8. lokakuuta 2009

Hulluutta...

... meinaan Hulluilla Päivillä käyminen. Joka kerta tulee vannottua, että ikinä en enää sinne mene. Mutta toisin aina käy =) Tarjonta tuntuu kyllä menevän kerta kerralta huonommaksi ja väkimäärä vaan lisääntyy. Vaunujen/rattaiden kanssa en sinne suostu menemään, kun yksinkin ollessa joutuu kyynärpäätaktiikan kohteeksi.

Keskiviikkona poikkesin siellä iltasella ja tänään menin sitten heti aamusta. Keskiviikkona ostin tosiaan vaan muutaman trikoopaidan. Tänään tarkoituksena oli saada molemmille pojille Superfitin goretexit ja Ticketin takit. Oltiin ystävän kanssa paikalla vähän ennen puolta yhdeksää ja silloin jo isommat koot Superfitin kengistä olivat loppuneet (siis moneltako ihmiset oikeen on sinne menneet?). Rasmukselle kuitenkin sellaiset sain ensi talvea varten. Ticket to Heavenin takkien koot alkoivatkin vasta 92 cm:stä, kun Rasmukselle olisin halunnut kokoa pienemmän. No, Miskalle otin sitten ensi talveksi takin ja pipon.

Takki ja pipo Ticket to Heaven, kengät Superfit. Vihreä paita NameIt, muut paidat Benetton.

Itselleni tuli ostettua Vilan farkkuleggarit ja VeroModan perustoppi. Olen aina ollut vannoutunut legginsien vihaaja, mutta nuo tuntuivat mukavilta päällä ja menevät kivasti saappaiden varsien sisään. Tavallisia farkkuja kun on sinne aika hankala tunkea :) Aika harvoin ostan itselleni vaatetta ja silloin kun ostan, ne eivät enää kotona tunnu niin kivoilta. Näistä ostoksista olin kuitenkin tyytyväinen ja niitä tulee varmaan käytettyäkin ;)

Rasmuksen flunssa jatkuu edelleen ja iltakiukkua onkin viime aikoina riittänyt. Jos nuha ei kohta helpota, täytyy varmaan käydä tarkastuttamassa korvat. Miskalla kun oli viime talvena puolen vuoden aikana 4 korvatulehdusta ja putkituskin oli lähellä. Kierre kuitenkin katkesi kun jäin äitiyslomalle ja Miska samalla pois hoidosta. Levottomat yöt ja kipeä lapsi ovat vielä sen verran tuoreessa muistissa, että haluan mahdolliset tulehdukset ajoissa hoidattaa. Mutta täytyy nyt muutama päivä vielä odotella jos vaikka nuha helpottaisi.

Huomenna täytyisi taas löytää aikaa ompelemiselle, seuraavan paidan kankaat on jo leikattu ja äiti oli lainannut kirjastosta kasan lehtiä kivoine kaavoineen. Tulisi nyt vaan ne Myllymuksuilta tilaamani kankaat, että pääsisi toteuttamaan visioita ;)

3 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Mä oon lähdössä hullareille huomenna, vaikken mitään kivaa kuvastosta löytänytkään. Samalla tulee kierrettyä muitakin kauppoja ja vietettyä vapaapäivää. Toivottavasti Rasmuksen (ihana nimi muuten!) nuha menee ohi eikä korvatulehdusta ole. :)

miitu kirjoitti...

On muuten ihanaa joskus vaan lähteä yksin kaupoille, vaikka ei mitään ostaisikaan...

MrsAgatha kirjoitti...

Täysin samaa mieltä siitä että kaupoilla on kiva käydä yksin vaikka ei mitään ostaiskaan... =D