lauantai 3. lokakuuta 2009

Synttärihumua

Tänään siis juhlittiin Miskan 2 v. synttäreitä, vaikka oikea päivä onkin vasta tiistaina. "Teemana" juhlissa oli retroilu, jota muutamilla yksityiskohdilla toteutettiin. Väreinä oli ruskeaa ja keltaista kuten noissa ihanissa Metsolan haalareissa, jotka pojilla oli päällä. Kahviastiasto löytyi omista kaapeista, jotain mummun lahjoittamaa kun muinoin muutin pois kotoa. Lautasliinat löysin Tiimarista ja ne ovat Marimekon. Myös Marimekkoa oleva ruskea Unikko-vahakangas hommattiin keittiön pöytään ihan tarpeeseen, mutta sopi samalla juhlien väreihin.

Ennen vieraiden tuloa sai Miskan vielä houkuteltua pikkuveljen kanssa samaan kuvaan. Molemmilla päällä Metsolan froteiset Ägg-haalarit ja Metsolan keltaiset froteepaita ja body.

Aamulla väänsin itse kakun kolmesta kääretorttupohjasta. Alempaan kerrokseen tuli täytteeksi sekoitusta kermavaahdosta, rahkasta ja Marianne-rouheesta. Ylemmässä kerroksessa oli sitten vadelmahilloa. Päällä perinteisesti kermavaahtoa, Marianne-rouhetta ja Fazerin suklaanappeja. Kakun tekemiseen meni kunnioitettavat 3 tuntia ja 12 minuuttia, mutta oli se onneksi hyvääkin ;)


Paljon tuli kivoja lahjoja, joista tietysti vaatteet oli eniten äidin mieleen =) Miska innostui eniten autoista, lentokoneista, kirjoista ja Duploista. Vaatteita en jaksanut tänään kuvata, joten laitan niistä lisää sitten huomenna.

Lahjojen availua.

Loppuillan taidan pyhittää Hullujen Päivien lehdelle, että voi sitten suunnitella minä päivänä sinne pitää aamuhämärässä rynnistää :)

4 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Onnittelut pienelle miehelle! :) Taidanpa itsekin seuraaviin juhliin tehdä kakun noista kääretorttupohjista.

miitu kirjoitti...

Pieni mies kiittää =D Kääretorttupohjista tuli ihan hyvä kakku, mutta tekemiseen kannattaa tosiaan varata aikaa... Sen muna-sokeri-vaahdon vatkaamiseen meinaan menee useampi hetki.

tyttötiimi kirjoitti...

Ihanat samikset ja onnea! Herkkupöytäkin on muksujen sävyihin mallattu. Hauskalle näyttää.

Helmi kirjoitti...

Onnea 2-vuotiaalle!!

Minä en löytänyt Hullujen Päivien kuvastosta mitään mitä tarviis ostaa.