maanantai 12. lokakuuta 2009

Ostoksia ja Me&I paketti

Tänään kävin hakemassa omani ruotsalaisketjujen uusimmista Poikien tyyliin Mian vinkistä. Kiitos vaan siitä =) Vihreät velourit jäi vielä saamatta, kun niitä ei tuossa liikkeessä ollut. Täytyy siis poiketa jossain muussa putiikissa kunhan ehtii. Molemmat pojat saivat kuitenkin vaatetta, Rasmuksella ne tosin jäävät vielä kaappiin odottamaan. Onneksi oli taas äiti sponsorina matkassa mukana ;)

Turkoosit velourit Miskalle, molemmille pojille pörrötakit, lime-musta ja turkoosi-vihreä paita Miskalle ja lime-musta Rasmukselle. Kaikki KappAhl.

Vaikka Lindexillä ei ollutkaan niitä vihreitä pöksyjä, löysin sieltä kivat raidalliset velourit. Pitihän ne mukaan ottaa, kun yleensä on vain yksivärisiä housuja =)

Velourhousut Lindex.

Me&I:n odotettu paketti tuli tänään. Paketista löytyi niitä ihania plyysisiä pilviä mitä moni muukin on tilaillut. Molemmille oli pilvipaidat ja Rasmukselle myös pilvihaalari. Rasmukselle tuli lisäksi salaisina kaksi t-paitaa, oranssi kanipaita ja vaaleansininen koirapaita. Olin myös tilannut salaisen UNISEX (hmm...) vaatteen Rasmukselle koossa 74/80. Noh, paketista löytyi sitten sininen sähkökitarabody. Vaikka ostan pojille paljon myös tyttöjen puolelta, niin en ehkä kuitenkaan pukisi tuota bodya tytölle. Meille se kyllä kelpasi, vaikka ei lempparikuoseihin kuulukaan.

Kuvan vaatteet Me&I.

Lauantaina onkin ne omat Me&I kutsut ja jotain sieltäkin varmaan tulee tilattua. Yritän kuitenkin kovasti hillitä itseäni ja pitää tilauksen mahdollisimman pienenä ;)

Sain tänään saumurinkin takaisin. Vika oli simppeli; langankiristimen väliin oli kiertynyt langanpätkä. Koneen palautumisen kunniaksi ompelinkin yhdet housut, mutta laitoin ne heti pesuun. Kuva siis seuraa perässä.

Olen muuten ajatellut järjestää ensimmäisen lukija-arvonnan, kunhan 25 rekisteröitynyttä lukijaa saadaan täyteen. Eli rohkeasti vaan lukijaksi, niin saadaan arvonta käyntiin!

2 kommenttia:

lastenvaatefriikki Tuusis kirjoitti...

Ihania ostoja! Kun mulla ei ole ollut autoa, en ole suunnannut vielä Lindexiin ja Kappikseen ;) no illallahan se auto tulee...

mä olen jo lukijana, mulla on tuo kitara paitana ja musta se on YLI ihana, eli jos myyt niin meille voisin ostaa ;)

Henna kirjoitti...

Kivoja ostoksia. :) Pitäisiköhän minunkin harkita sittenkin tuota pilvipaitaa... Tykkään siitä päivä päivältä enemmän. ;)