torstai 15. lokakuuta 2009

Uutta Tuttaa ja muuta pientä

Eilen lähdin päivällä lasten kanssa Ideaparkkiin ostamaan Lindexin kuuluisia veloureja vihreinä. Sieltä sitten löytyi minun mielikseni muutakin :) Tutan uudessa mallistossa oli kivaa raidallista froteeta, joista Rasmus sai housut ja hatun. Bobon loppuunmyynnistä löytyi viimeinen pari Minymon vedenpitäviä toppahanskoja, jotka sattuivat olemaan juuri oikeaa kokoa Rasmuksen ensi talven haalariin (joka on siis Minymon, samaa väriä ja kuosia). Hanskoille jäi hintaa huimat 9,03 e. Miska sai vielä oranssin Jonathanin fleecepipon, joka sopii hyvin talvihaalarin väreihin.

Vihreät velourhousut ja raidalliset sukat Lindex, oranssi pipo Jonathan ja toppahanskat Minymo. Raidalliset froteehousut ja hattu Tutta.

Tänään sitten kun käytiin paikallisessa Citymarketissa ruokaostoksilla, löysin lisää uutta Tuttaa. Cittarissa on vauvan vaatteet aseteltu kivasti siihen vaippojen ja soseiden väliin, että varmasti jokainen osastolla asioiva äiti jäisi niitäkin hypistelemään. Selvästi siis käytetään hyväksi vauvanhuuruisten naisten shoppailuintoa =D Tangosta silmiin pisti heti froteinen, retrokuvioinen kokopuku (tai unihaalari, miten nyt kukakin tykkää), joka oli ihan meidän näköinen.

Froteinen kokopuku Tutta.

Miska ei edelleenkään suostu nukkumaan päiväunia. Pitkän aikaa leikkii vaan huoneessaan, levittää kaikki mahdolliset lelut pitkin lattiaa ja höpöttelee itsekseen. Joskus sitten nukahtaa riehumisen jälkeen mitä ihmeellisempiin paikkoihin ja asentoihin. Tänään kuitenkin sain todistaa oikeaa hauskat kotivideot-meininkiä. Miska oli nukkunut huoneensa lattialla reilun puoli tuntia, kunnes alkoi itkemään. No, minä sitten hain pojan olohuoneeseen rauhoittumaan ja menin itse tiskaamaan. Hetken siinä leikki autoilla, kunnes tuli ihan hiljaista. Miska oli sitten nukahtanut seisaaltaan sohvaan nojaten! Pakko oli tietysti hakea heti kamera ja ikuistaa tämä hiukan erikoinen nukkuma-asento =) Edellä mainitussa telkkariohjelmassa näkee usein videonpätkiä, joissa lapset ovat nukahtaneet esim. vessanpöntölle ja tuoliin nurinpäin. Olen ollut vakaasti sitä mieltä, että se on oikeasti mahdotonta... mutta näin vaan kävi meilläkin ;)

Erikoinen asento päiväunille. Päällä Snoozyn paita ja Lindexin velourhousut.

Huomenna yritän ehtiä ompelemaan valmiiksi leikattuina odottavat joustofroteiset paidan ja housut. Lauantaina puolestaan menemme aamupäivällä Muksumessuille ja iltapäivällä onkin Me&I-kutsut. Ohjelmaa riittää...

4 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Ihana pieni nukkuja! :D

Anelma kirjoitti...

Tutan haalari on todella ihana. Pitänee mennä katsastamaan, jos mekin saataisiin se. Vaikka mitään uutta ei Alva nyt tarvitsisikaan, kun Mummi oli ostanut Hulluilta Päiviltä kassillisen vaatteita. Mutta ehkä yksi tuollainen haalari aina tarvitaan.

miitu kirjoitti...

Anelma: Kyllä yksi noin ihana haalari vielä kaappiin mahtuu =)

dibsukka kirjoitti...

Tuo Tutan haalari on kyllä upea!! Haluan meillekkin:)