keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Uudet rattaat


Meille saapui tänään ihanat Mamas&Papas Nipi-matkarattaat. Rasmuksella on jäämässä turvakaukalo pois ja myyn sitten samalla siihen sopivat matkarattaatkin. Uusille oli siis tilaus ja kun Miska sai synttärilahjana myös rahaa, tilattiin sitten uudet. Nuo olivat niin kivan näköiset ja koska ovat sateenvarjorattaat, menevät myös pieneen tilaan. Näitä kun tullaan käyttämään pääsääntöisesti kauppareissuilla ja sitten yökyläillessä. Sisällä jo koeajoa suoritettiin ja ihan näppäriltä vaikuttivat =)

Seuraavaksi pitäisi hankkia toinen turvaistuin ja naputella sitten kaukalo + matkarattaat huutikseen. Inhoan jo etukäteen sitä hommaa, kun pitää ottaa monia kuvia eri suunnista...

Käväisin illalla Hulluilla Päivillä ja voi luoja mikä määrä porukkaa! Menin siis ihan vaan katsomaan mitä sieltä löytyy, enkä sitten ostanut kuin muutaman peruspaidan. Toki kotiintuomisina oli myös suukkoja =) Huomenna menenkin heti aamusta haalimaan talvikenkiä ja -takkeja, kun mies lupasi katsoa poikia (en todellakaan lähde sinne kaksosvankkureiden kanssa). Eli hullisten saldoa sitten vasta huomenna.

1 kommentti:

Henna kirjoitti...

Blogissani on haaste sinulle :)