perjantai 27. elokuuta 2010

Winter on my mind

Periaatteessa talvihaalareille ei ole tarvetta, kun kaapissa on viime vuodelta aleista jemmattuja haalareita. Mutta mutta... Silti tekisi mieli jotain uutta. Ainahan on tilaa vielä yhdelle, eikös ;)
Näitä olen katsellut sillä silmällä.
Molo Kidsin Baby Suit ja Polaris näissä väreissä miellyttää silmää.

Minymolta nämä olisi ihania.
Kertokaahan kokemuksia merkeistä. Erityisesti kokoasiat kiinnostaa, varsinkin Molo Kidsin osalta. Sitä kun ei meillä ole koskaan ollut.

13 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Molo Kids vastaa kokoaan hyvin. Sekä polaris, että tuo Pyxis ovat molemmat kapeita, notkeita ja ihanan pehmosia. Tuo Pyxis(vauvamalli siis) on helppo lapsen pukea itsekin päälle, kun on nuo 2 vetoketjua. Danskulle tuli koko 92cm ja pituutta nyt 85cm, menee koko talven meillä.

MrsAgatha kirjoitti...

Molo Kids on mun mielestä melko pientä mitoitusta, joten suosittelen yhtä kokoa isompaa! =)

Nuo on kyllä ihania. Meillä on tuommoinen harmaa Polaris.

poikien äiti kirjoitti...

meillä odotellaan molon sinistä haalaria kolahtavan laatikkoon - ei pitänyt ei, mutta en voinut sitten kuintenkaan vastustaa. saa nähdä miten koko 104 kuopukselle käy, eräs myyjä kun sanoi, että koot tänä vuonna olisivat reilumpia kuin parina aikaisempina.

jarna kirjoitti...

Meidän huippusuosikki on Minymo, jonka rankkaan haallareista kaikkein parhaaksi.

Annika kirjoitti...

Kokoasia riippuu mihin vertaa. Jos vertaa normi sisävaatteisiin, kuten vaikka lindex, h&m, niin Molo Kids on normaalia mitoitusta. Jos vertaa ticketin toppiin, se on heihin verrattuna pienempää mitoitusta. Mutta silloin siis ticket on normivaatteisiin verrattua reilua. Itse olisin ticketistä ottanut suosilla koon 86cm, vaikka sisävaatteissa käytössä 92cm...Molo Kidsissä siis otin saman koon, kuin mitä sisävaatteissa käytetään.

miitu kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista!

Annika: Periaatteessa siis Molo Kids ei vastaa kokoaan ;) Useimmat ulkovaatteet vastaavat kooltaan lapsen pituutta, nämä taas käytössä olevaa sisävaatekokoa. Meillä esim. Rasmus on nyt 1v 4kk ja pituus n. 85 cm. Oikea koko siis olisi ilmeisesti 92 cm? Vielä on sisävaatteissa käytössä koko 86, mutta alkutalvesta siirrytään kokoon 92.

Mrs Agatha: Se teidän Polaris on kyllä ihanan värinen! Katsotaan nyt päätyykö meille jotain ;)

poikien äiti: Houkutusteb vastustaminen on kyllä ihan liian vaikeaa ;D Paljonko teidän nuorimmaisella on mittaa? Raportoithan sitten kuinka koko ja malli sopii?!

jarna: Minymolla on tänä vuonna ihania värejä! Meillä on tulossa pienemmälle tänä talvena käyttöön viime vuoden malliston Minymo, mutta käyttökokemusta ei tosiaan vielä ole. Kiva siis kuulla, että olet ollut tyytyväinen!

Annika kirjoitti...

Siis mun mielestä juurikin niin, että jos ottaisit vaikka kaupasta 92cm paidan ja housut, niin voit ottaa toppahaalariksi 92cm Molo Kidsiltä, näin ollen siis Molo Kidsin 92cm vastaa 92cm. Mutta jos otat 92cm sisävaatteet, joudut ottamaan 86cm ticketin, koska se vastaa 92cm. Eli ticket ei vastaa kokoaan, vaan yleensä yhtä kokoa isompaa.
Meilläkin Dansku 85cm ja varmasti tässä ennen lumia kasvaa vielä sen verran, että olisi 2,5v ehkä sen 90cm, jolloin siis 92cm toppis hyvä vaihtoehto juurikin Mololta eli vastaa siis sitä lapsen pituuttakin.

miitu kirjoitti...

Annika: Siis juuri niinkuin ajattelin, selitys oli vaan sekava :) Mololla ulkovaatteiden mitoitus siis samalla tavalla kuin esim. Po.P:lla, sisävaatteiden koon mukaan. Muilla, kuten esim. T2H, Minymo, Reima ja Jonathan, taas ulkovaatteiden koko menee yhden sisävaatteista jäljessä. Monimutkaista kun merkeillä on erilaiset kokosysteemit :(

jarna kirjoitti...

Minusta Jonathan ja Minymo vastaavat hyvin kokoaan eikä tarvitse ostaa pienempää.

miitu kirjoitti...

jarna: Meillä esim. viime talvena 2-2,5 v. ikäisenä Jonathanin haalari oli kokoa 92 cm. Sisävaatteet oli kuitenkin 98 senttisiä. Sama päti Reiman talvihaalariin.

jarna kirjoitti...

Miitu, ok, mutta itse ostan sisävaatteetkin ilman mitään kasvunvaraa yleensä, joten ehkä se selittä jotain? Tai sitten teillä on eri mittasuhteet lapsilla?

poikien äiti kirjoitti...

ei kolahtanut vielä perjantaina laatikkoon, toivotaan, että huomenna! pituutta kuopuksella on noin 95cm tai vähän päälle. kuvia laitan, kun haalari tulee ja jos saan suostuteltua sovittamaan :o)

miitu kirjoitti...

jarna: No ehkä tuo kasvunvara on syy ;) Itse tykkään että ostettaessa pusero peittää pyllyn ja housut vähän pussittaa. Meillä ainakin isompi on tullut äitiinsä, eli omaa todella pitkät jalat. Itse olen 163 cm pitkä ja jalkaa löytyy 84 cm ;D Lopputalvesta Jonathan alkoikin käydä naftiksi juuri lahkeista.

Mutta esim. H&M:n vaatteissa 3-4 v koko on 104 cm, kun taas Jonathanin/Reiman ulkovaatteissa 3-4 v koko on 98 cm. Tämä juuri hämmentää ja moni varmaan menee kokoasioissa metsään tällaisten eroavaisuuksien takia :(

poikien äiti: Toivottavasti postilaatikossa kolahtaa pian :D Pituus siis aika sama kuin meillä, joten odotan innolla ensifiiliksiä/sovitusraporttia.