perjantai 20. elokuuta 2010

Klik Klik = nettiostoksia

Nettiostoksiin on taas sorruttu. Suurin osa on alesta, mutta pari normihintaistakin on ollut pakko hankkia :)


Niilo Ilosta meille saapui Mini Rodinin syysmalliston pingviinipaidat. On muuten aivan ihanat! Muut Mini Rodinit on vielä mietintämyssyn alla, tämän syksyn mallisto kun ei ihan vastannut odotuksia.

Paidat Mini Rodini.


Normaalisti en jaksa vaatteita saapumisen jälkeen sovitella, mutta nyt varmuuden vuoksi testasin paitaa meidän pienelle pullukalle. Rasmus on nyt 1v 3kk ja käytössä on koon 86 vaatteet. Pingviinipaidasta tilasin koon 92/98 ja se on kyllä juuri passeli sopivalla kasvunvaralla.Zillan loppuunmyyntialesta tuli lisää Moonkidsin syksyä. Miskalla oli ennestään musta ribbipaita, mutta se jäi pieneksi jo keväällä ja siirtyi Rasmuksen kaappiin. Eli uusi musta paita tarvittiin ja tasapuolisuuden nimissä Rasmus sai sitten vielä vihreän paidan ;)

Paidat Moonkids.


Ja alesta löytyi vielä Moonkidsin raikkaita kevätmalliston värejä. Heti käyttöön ja seuraavaa kokoa jemmaan löytyi Lastenliike Muistojen Taian valikoimista.

Kaikki Moonkidsin kevät -10 mallistosta.


Meandin pakettikin tuli tänään, mutta en työviikon jälkeiseltä väsymykseltä jaksanut sitä purkaa ;) Niistä siis myöhemmin.

Ei kommentteja: