keskiviikko 4. elokuuta 2010

Välikautta

Pariin päivään en ole ehtinyt mistään bloggailla, kun valehtelematta kaikki "ylimääräinen" aika on mennyt vaatteiden nimikointiin. Aivan hirveä homma, enkä muutenkaan tykkää kun vaatteisiin joutuu nimiä kirjoittelemaan. Mutta tämän rumban varjolla sitten tarkistin meidän välikausivaatetuksen tilanteen ja aika hyvällä mallilla näyttäisi olevan ;) Tässä siis meidän välikautta... (eikä tässä vielä ole ihan kaikki =D )


Rasmus

Ticket to Heavenin Rubber Rain -puku ja haalari (haalari menee hoitopaikkaan sadepuvuksi). Asusteina kuvassa itsetehtyjä pipoja, Reimaa, Kimperiä, Villervallaa ja Emil&Idaa.

Vas. puoleinen haalari Jonathan, tummansininen Ticket to Heavenin Uffo. Asusteina jälleen itsetehtyä, Kimperiä, Reimaa, Me&I, Jonathan, Lindex ja Travalle.

T2H:n Plain Rain fleecellä. Löytyy myös samanlainen puku ilman fleeceä metsänvihreänä (Grape Leaf), joka tällä hetkellä hoidossa päällä.

"Kauppatakkeina" Polarn o. Pyretin ruututakki ja windfleece. Housut Travallen.


Miska

T2H Rubber Rain puvut (musta-valkoinen menee hoitopaikkaan). Asusteet itsetehtyjä, Kimperiä, Me&I:ta, Villervallaa ja Lindexiä.

Takki ja mustat + vihreät housut Lindex, ruskeat housut Jonathan. Asusteet itsetehtyjä, Reimaa ja Jonathania.

Ticket to Heavenin Plain Rainit fleecellä. Asusteet Reima, omatekoinen ja Jonathan. Nämä puvut menevät vielä hetken, odottamassa seuraavassa koossa löytyy limenvihreä ja metsänvihreä.

Ja kauppatakkeina Po.P:n softshell ja windfleece. Pipo itsetehty.


Miska on nyt tosiaan kokojen välillä, eli osa kuvissa näkyvistä on keväällä käytössä olleita. Seuraava koko tulee käyttöön varmaan loppusyksystä, enkä niitä jaksanut tähän ottaa mukaan. Ja tiedän, vaatetta on reilusti ;) Haluan kuitenkin, että pukuja on laijissaan aina pari, ettei tarvi jatkuvasti olla pesemässä niitä. Tämähän nyt on tietenkin vain minun mielipiteeni, vähemmälläkin varmasti pärjää jos niin haluaa.

Talveakin pitäisi kohta katsella ja varsinkin Rasmuksen kohdalla kokeilla, niin näkee sitten tarvitaanko vielä jotain...

1 kommentti:

Jonna kirjoitti...

Teilläpäs on ihan määrä vk vaatetta! Ja pitäähän sitä ollakkin, ei se yksi haalari riitä :D