tiistai 31. elokuuta 2010

Kuopus on nyt Tampereella!Kuopus avasi tänään liikkeensä Tampereelle Laukontorin laidalle. Avajaishumuun oli tietenkin heti pakko päästä katsastamaan tunnelmaa ja tarjontaa. Ja niin hyvin viihdyin, että poikkesin liikkeessä kahteen kertaan 1,5 tunnin sisällä ;)

Merkkeinä valikoimasta löytyy mm. Molo Kidsin ja Minymon ulkovaatteet, Villervalla, Aarrekid, Geggamoja, Småfolk, Duns, Metsola, Moonkids ja Lipfish. Paljon syksyn uutuuksia oli esillä ja vielä on ilmeisesti lisää tulossa. Avajaisviikolla on myös mukavia tarjouksia, mm. Villervallaa -15 % sekä päivittäin vaihtuvia muita tarjouksia.

Ihastuin totaalisesti liikkeen tunnelmaan, oli vähän kuin kotiin olisi tullut (paitsi että kotona ei ole niin paljon ihania vaatteita ;) ). Pieni, kodikas, lämminhenkinen ja viihtyisä. Palveluakin voi ainoastaan ylistää, todella mukavia ja iloisia olivat Kuopuksen tytöt ;)

On kyllä mahtavaa, että Tampereellekin saatiin vihdoin erikoisempia merkkejä myyvä lastenvaateliike. Tulen varmasti poikkeamaan useasti ostoksilla, sopivasti kun osuu matkan varrelle kun töistä kotiin ajelee =) Kannattaa siis käydä tutustumassa! Ja jos et satu asumaan lähettyvillä, ainahan on myös Kuopuksen nettikauppa.Mutta nyt niihin omiin ostoksiin... Eli etukäteen varattu ihanainen ruskea Molo Kidsin haalari pääsi tänään uuteen kotiin. Tuleepi sitten talvella isomman pojan käyttöön.

Molo Kids Polaris, väri Baobab


Haalarin kaveriksi tarvittiin tietysti myös rukkaset. Mustat rukkaset tulivat pienemmälle odottamaan mustan Molo Kidsin saapumista. Molemmat pojat saivat myös Villervallan mustat velourhousut.

Velourit Villervalla, rukkaset Molo Kids.


Vielä tekisi mieli haalareihin sopivia hattuja... ehkä niitä täytyy käydä tutkimassa, kun vaan ehtii ;)

4 kommenttia:

Edla kirjoitti...

Olisin halunnut myös päästä heti paikan päälle, mutta en päässyt Murrrr!
Enkä pääsekkään ihan heti kun syysflunssa iskenyt kaikkiin.

Kivat ostokset on!

Mari kirjoitti...

Oli kyllä ihana kauppa. Meille lähti mukaan vain Molon rukkaset ja tyytyväinen poika ilmapallon kera, mutta tuskin jatkossa pystyn olemaan näin kiltti =) Ainakin se Molon tähtihattu on haettava...

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Kivan näköinen liikepaikka, ja hyvä valikoima! Tuonne pitää päästä, jos Tampereelle tullaan :)

MrsAgatha kirjoitti...

Kivoja ostoksia! =)

Onneks tosiaan noilla on nettisivut (ja kohtuulliset postituskulut) miten me muualla Suomessa asuvat muuten pärjättäis! ;D