perjantai 6. elokuuta 2010

Olisin halunnut...

... meille Polarn o Pyretin ruskearuudullisen välikausihaalarin (alla kuvassa keskellä).


Kuva lainattu Minityylin sivuilta.


Mutta eipä tule, ei. Soitin tänään Tampereen Polarnin liikkeeseen kysyäkseni ovatko haalarit jo heille myyntiin tulleet. No olivat ne tulleet. Kysyin sitten hintaa koolle 98 cm (ajatuksena oli jemmata haalari Rasmukselle ensi vuoden puolelle)... 159 euroa!

Eipä siis tule meille, ei. Harmi.

13 kommenttia:

Annika kirjoitti...

No ompas ryöstöä!! PO.P boikottiin -> hinnat alas! Mitähän toppahaalareilla on hintaa, jos vk-haalaritkin noin kalliita!?

miitu kirjoitti...

Hinta on kyllä todella törkeä! Vaikka ihan hirveästi haalarin haluaisin, en todellakaan maksa noin paljoa. Lieventävänä asianhaarana tuossa haalarissa on kyllä se, että siinä on irrotettava fleecevuori... mutta silti, ihan liikaa hintaa.

Viime vuonna ostin Po.P:n talvihaalarin tulevalle talvelle ja hinta oli 109 e. Nyt liikkuu huhuja, että tämän vuoden haalareiden hinta olisi 140 euron paikkeilla. Melkoinen hinnankorotus siinäkin, jos tuo pitää paikkaansa. Boikotti voisi siis olla paikallaan ;)

Inka kirjoitti...

Ohhoh, onpas hintava haalari. Meilläkin maksoi viime kauden välikausi jotain 100e paikkeilla. Paljonkohan on tosiaan hintaa tuolla talvihaalarilla sitten, meillä jää myös ostamatta! Olen lueskellut blogiasi jo pidemmän aikaa, mutta vähän huono olen kommentteja jättämään :)

Monalisa kirjoitti...

Löytyipäs taas kiva blogi. Löysin tänne poikien tyyliin kautta. Meillä on samanikäiset pojat joten mielenkiinnolla jään seuraamaan. Saako linkittää sinun blogin omaani?

Toi ruudullinen haalari on aivan ihana, mutta tolla hinnalla ei todellakaan haalareita osteta. Mua kiinnostaa kanssa että mitä ne topat tulee maksamaan kun vk on noin paljon!!

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Kaunis haalari, mutta tosiaan aika hinnakas..

täysikuu kirjoitti...

No huh. Mäkin tuota haalaria harkitsin, mutta varsinaista tarvetta ei ole kun kevään haalari menee edelleen. Nyt hinnan kuultuani ei kyllä enää houkuta!

Äitiliini kirjoitti...

Kysäsin tuota talvihaalarin hintaa tänään ja on kuulemma "samaa luokkaa kuin nämä" eli todennäköisesti sen 159e mitä noi fleecelliset vk:tkin. Huh huh.

miitu kirjoitti...

Inka: Viime vuoden hinnat oli kyllä huomattavasti paremmat. Ja olen itsekin välillä vähän huono jättämään kommentteja, pääasia että viihdyt täällä lukemassa =)

Monalisa: Tervetuloa lukemaan! On aina yhtä mukavaa saada uusia lukijoita :) Ja tottakai saat linkittää.

Vauhtivekaroiden äiti: Edelleen himoitsen haalaria kun on niin ihanan värinen, mutta hinta on kyllä liian kova.

täysikuu: Samoilla linjoilla siis mennään :)

Äitiliini: No just. Ei siis tarvitse harkita talvihaalareitakaan.

Mia kirjoitti...

Samaa harmittelen, kyllä satasella pitäisi lähteä. Ilmaa noissa hinnoissa ihan hirveesti. :(
Ihania kyllä olisi..

Sonja kirjoitti...

Ihan samaa ruutuhaalaria himoitsin meillekin, vaan eipä tarvitse hankkia :0 Ihan järkky hinta!
Harmi, on tuo ruutukuosi niin nätti... Tuskinpa noita vaan aleenkaan jää.

miitu kirjoitti...

Mia: Samaa mieltä, kyllä haalarin pitäisi satasella irrota.

Sonja: Sitä minäkin vieläkin harmittelen, kun tuo kuosi ja väri on niin kaunis. Mutta periaatteesta en kyllä noin paljoa maksa. Ja epäilen myös, ettei noita alessa juuri näy :(

Mustikoita ja puolukoita kirjoitti...

Hurja hinta :O
Mulla on periaate että yli satasta en haalarista maksa, takki+housut voin vähän enemmän pulittaa mutta ku haalareita kuitenkin pitää olla ainakin täällä pohjoisessa kahdet niin ei budjetti meillä ainakaan sellaisiin hankintoihin riitä :(
Mulla on onneks kevään alesta hankittu jo Minymo ja Molokids Jaskalle talven haalareiksi ;) Lapsilla on takit myös kevään alesta, mutta housuja housuja.. olisko vinkkiä mistä löytäis 146 cm siistejä housuja pojalle ? Icepeak ?? Hintaki sais olla kohtuullinen ku niitä menee MUUTAMAT talvessa :s

miitu kirjoitti...

Mustikoita ja puolukoita: Icepeak ja Didrikssons voisivat olla hyviä vaihtoehtoja housujen osalta. Ainakin Intersport myy molempia merkkejä. Kohtuuhintaisia ja kuitenkin laatu on ihan kohdallaan. Tuolla kulutuksella ei kyllä viitsi ihan maltaita maksaa :)