sunnuntai 8. elokuuta 2010

The imuri

Kuva Electroluxin sivuilta.


Pitkään olen siitä haaveillut ja tänään vihdoin vastustamattoman tarjouksen ansiosta se meille tuli... nimittäin Electroluxin Ergorapido -2 in 1 rikkaimuri. Väriksi valikoitui kuvan kulta. On se vaan niin kätevää, kun ei aina tarvitse kaivaa keskuspölynimurin letkua esiin. Ja voi mitkä valot tuossa lattiasuulakkeessa ;) Kiva imuroida keittiön pöydän ja sohvan alta, kun imuri näyttää roskat edellänsä. Kaikki arkea helpottavat tuottavat aina iloa =D


Huomenna tämä äiti palaa töihin 1,5 vuoden kotonaolon jälkeen. Toisaalta mukavaa, toisaalta kurjaa. Hetkeksi varmaan touhu täällä hiljenee ja muutamia muutoksiakin olen suunnitellut. Blogin vuosipäiväkin on ensi kuussa tulossa, silloin luvassa jotakin kivaa ihanille lukijoilleni :)


Mukavaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa kaikille!


ps. Huutiksessa on jotain uusia kohteita ja lisää on tulossa.

3 kommenttia:

MrsAgatha kirjoitti...

Oikein hauskaa töihinpaluuta sinne! Hienosti se menee! ;D

Tuo imuri on kyllä todella hieno!

soni1 kirjoitti...

Tuo on aivan mahtava imuri, minä sain äitienpäivälahjaksi ja en tajua miten olen ilman pärjännyt. :) Sillä saa hyvin jopa koirankarvat sohvasta.

Sonja

San-na kirjoitti...

Ergorapido on ihan huippu! Hiekka lähtee eteisen matosta helposti, samoin murt ja muut keittiöstä. En minäkään tajua, miten olen ilman pärjännyt ;)