sunnuntai 29. elokuuta 2010

Jotain ihan pientä

Huutiksesta meille löytyi parit Nova Starin verkkarit. Kiitokset vaan hyväkuntoisista ja ihanista pöksyistä kanssablogistille :)Nova Staria on tulevalla viikolla tulossa meille oikein urakalla. Iso tilaus lähti muutama päivä sitten ulkomaille, kun olivat laittaneet vanhan malliston vaatteet niin hyvään aleen ;) Mutta näistä sitten kun paketti saapuu...


Prismasta ruokaostosten lomassa löytyi kivat mustat lipalliset neulepipot. Hinta oli myös kiva (3,95 e), joten pitihän pipot molemmille ottaa. Samaisesta marketista löytyi myös Hans Companyn harmaat kurahanskat, nämäkin edulliset. Kurahanskoja olen jo pidempään etsiskellyt, mutta aina kun jostain on löytynyt oikea koko, on hinta ollut lähempänä paria kymppiä. Ihan niin paljon en viitsi kurahanskoista maksaa, kun meillä niiden käyttö on aika vähäistä.

Pipot Ciraf, kurikset Hans Company.


Meillä on nyt pikkuveljen kidutus aika in -juttu. Lelut viedään kädestä, päällä kiipeillään, vedetään jalasta ja vähän tönitäänkin. Joskus se onneksi tapahtuu myös hyvässä hengessä...

Sukan tutkintaa, jalasta vetämistä vai kutittamista?
Hupparit Moonkids, Rasmuksen froteehousut Metsola ja Miskan housut Moonkids.


Reilun viikon päästä, 8.9., blogi täyttää vuoden! Hui :) Aloitellessani ajattelin, että tuskin tänne montaa lukijaa tulee... mutta onhan teitä ihan mukavasti jo kertynyt ;D Kiitos kaikille jotka jaksavat täällä käydä ja vielä kommentoidakin!

Blogin muutoksen tuulet ovat jo pikkuhiljaa alkaneet ja lisää on vielä tulossa. Ja tottakai vuosipäivän tienoilla pärähtää käyntiin myös 1vee arvonta! Luvassa jotakin extrakivaa, joten kannattaa pysyä kuulolla ;)

1 kommentti:

Mia kirjoitti...

Novan verkkarit onkin meillä testaamatta, olisi ainakin hiukan tyylikkäämmät kuin markettiverkkarit. ;D