tiistai 15. kesäkuuta 2010

Tukholmassa


Viikonloppuna siis risteilimme miehen ja meille läheisimmän ystäväpariskunnan kanssa. Pojat jäivät kotiin mummin ja papan hoiviin, eli kyseessä oli aikuisten reissu. Juhlittuakin tuli, mutta eipä siitä sen enempää ;)

Ihan niinkuin Suomessakin, myös Ruotsissa oli kehno keli. Onneksi sentään lauantaina, kun olimme maissa, ilma oli ihan siedettävä. Kylmä oli (eikä ollut takkia mukana), mutta sadekuurot olivat aika pieniä ja harvassa. Silti shoppailutulos jäi suhteellisen laihaksi, sillä lähes kaikesta mitä olisin pojille halunnut ostaa, oli koot loppu :( Mutta onneksi sentään jotain löytyi...

NK:n 4.kerroksessa on nykyään Mini Rodini - shop. Sieltä pojille paidat syksyyn. Olisin halunnut myös Rasmukselle tuon raidallisen beigenä, mutta siitä oli vain isoja kokoja jäljellä :(


Zara on sekä Helsingin että Tukholman reissuilla yksi luottokaupoista. Sieltä löytyy kivoja trikoopaitoja edullisesti. Nyt jäi harmittamaan se, että kaikki olivat t-paitoja. Olisin siis halunnut ostaa syksyyn pitkähihaisia trikoopaitoja, mutta otin niiden puutteessa sitten muutamat t-paidat ensi kesään.

Kivat t-paidat monstereilla Zarasta.


Polarnilta en paljon odottanut, kun se nykyään löytyy läheltä kotiakin. Pari juttua ostin kuitenkin sieltäkin :)

Ribbipaita Miskalle ja sukkia molemmille pojille. Tuotakin paitaa olisin halunnut myös Rasmukselle... mutta yllätys yllätys, koko oli loppu.


Itsellekin tuli poikkeuksellisesti ostettua jotain. Vaikka en yleensä omista vaatteistani postaa, niin laitan nyt nekin kuitenkin tänne. Syynä lähinnä se, että löysin vihdoin ihanan helpotuksen Jarnan tartuttamaan pilkkukuumeeseen. Meillä kun ei tyttöä taloudessa ole, pitää sitten pukea itsensä pilkkuihin ;)

Farkut, huivi ja ihana pilkullinen, perhoshihainen paita Vero Modasta. Kengät Din Sko.


Olen myös pidempään ollut vailla lompakkoa, kun edellinen on tehnyt hidasta kuolemaa. Laivalta löytyikin kivan pirteän värinen Guessin lompakko. Saman sarjan laukkua olisi tehnyt mieli, mutta jätin sen kuitenkin ostamatta... ja voitte arvata, että näin kotona moinen toiminta kaduttaa :(

Lompakko Guess.


Loppuun vielä turhaakin turhempi "maisemakuva" =D

4 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Taatusti kiva reissu!, tuollaisia täytyisi itsekin saada tehtyä. ;)

Vitsi nuo mörköpaidat on tosi kivat, alan kai lämpenemään harmaalle (uskomatonta!). Omat ostoksesikin on oikein kauniit, nuo farkut näyttää hyvännäköisiltä. :)

miitu kirjoitti...

Noi mörköpaidat on kyllä luonnossa tosi ihanat! Ja tuo harmaan sävy on sellainen sinertävänpunertava ;) Meille on nyt jonkin verran tullut kaappiin ihan perusvärejäkin (myös harmaata), että olisi jonkinlainen tasapaino =)

Omat farkut on kyllä kivannäköiset jalassa. Vielä en niitä täällä Vero Modassa nähnyt, mutta eiköhän nekin kohta tänne rantaudu ;)

Sande kirjoitti...

Vau, ihania nuo Zaran mörkö-paidat. :)

Meillä on Tukholman matka ensi viikolla edessä. Innolla jo odotan sitä, ja tehnyt alustavia suunnitelmia missä kaikkialla käytäisiin. :)

miitu kirjoitti...

Sande: Mullakin oli hienosti paperille tulostettu lista kaupoista joissa haluan käydä (ihan niinkuin edellisinäkin vuosina). Noh, kuten aina, osaan ei löydetty huolimatta puhelimen kartasta ja osa meni sitten kiinni liian aikaisin. Mies onneksi lupasi viedä joku kesä kahdeksi päiväksi Tukholmaan, silloin ehtisi kiertää kaikki mitä haluaakin :)