torstai 3. kesäkuuta 2010

Ihana Yporqué!

Eilen saapui postissa Marian ja Kuopuksen yhteistyönä järjestetyn arvonnan palkinto. Palkintona oli aivan ihana Yporquén sukellusmaski t-paita. Ja sitähän piti sitten heti eilen kokeilla päälle ;)


Miska tutkii ensin sukellusmaskin sisällä olevaa nestettä. Tämä toimenpide suoritettiin erittäin tarkasti.

Ja näin iloiseksi pikkumies tuli uudesta paidastaan!


Vaikka käyttökokemusta ei vielä tuota kokeilua lukuunottamatta ole, voin kyllä suositella merkkiä. Paidan materiaali on ihanan pehmoista ja laadukkaan tuntuista. Ja mahtava idea laittaa vaatteeseen joku juju, mistä lapsikin on kiinnostunut. Merkkiä tulee meille jossain vaiheessa varmasti lisää =)

Kuopuksen toimintaakin voin vain kehua. Paidan kokoa oli vaikea päättää, sillä nuo ovat vähän pienempää mitoitusta. Antamani pituusmitan perusteella sitten meille ystävällisesti valittiin 4 -vuotiaan koko, joka on juuri se oikea. Paita pääsee käyttöön heti, mutta menee todennäköisesti pituuden puolesta vielä ensi kesänäkin. Postituskin oli todella nopeaa, paita saapui meille jo seuraavana päivänä. Kiitos siis vielä Kuopuksen tytöille!

3 kommenttia:

Edla kirjoitti...

On se kyllä hieno!
Käyttäjäkin selkeästi nauttii paidastaan :)

MrsAgatha kirjoitti...

Olen kyllä niin kade tuosta voitosta! =D
On tosi hieno!

Meillä on Yporquén huppari ja t-paita ja vaikuttavat tosi laadukkailta, hintansa väärtejä sanoisin!

miitu kirjoitti...

Edla: Miska oli kyllä ihan innoissaan, kun paidassa on jotain hypisteltävää

MrsAgatha: Olen vieläkin niin hämmästynyt, että voitin ;) Minäkin himoitsen pojille niitä naamiohuppareita, mutta täytyy varmaan odotella elokuulle että palkka alkaa taas juosta =)