perjantai 4. kesäkuuta 2010

Oho, olen ostanut jotain!

Kuten otsikko jo kertoo, olen "pitkästä aikaa" ostanut muksuille jotain. Viikon päästä on edessä se odotettu Tukholman reissu ja sen jälkeen on sitten odotettavissa vähän suurempaa ostospostausta ;)

Wilmiksen varastontyhjennyksestä ei paljon meille löytynyt, kun koot olivat jo melkein kaikista menneet. Yksi alekoodikin olisi sinne vielä käyttämättä, mutta saapi nähdä löytyykö sieltä enää meille mitään.

Aqua paita Moonkids, t-paita Småfolk.


Ja kun edellä mainitusta putiikista ei löytynyt t-paidoissa Miskan kokoa, piti sitten tilata jostain muualta. Sopivasti oli myös resoreille tarvetta, joten voiton vei Lasten Metsola.

T-paita Småfolk.


Pitkään aikaan ei meille ole Kappiksesta löytynyt mitään, mutta Mian vinkistä hain sieltä pojille pari t-paitaa. Noiden on tarkoitus jäädä kaappiin odottamaan ensi kesää, mutta katsotaan nyt miten käy. Eli tähtiä siis kotiutui meillekin =)

T-paidat KappAhl.


Viitaten aikaisempaan "olen friikki" -aiheiseen postaukseen, olen myös saanut uuden ihanuuden kokoelmaani. Mutta siitä vähän myöhemmin ;)

5 kommenttia:

Maarit kirjoitti...

Kaunis tuo Kappiksen paita, kiva että siellä on nyt tommoisia. Meillekkin ;D

miitu kirjoitti...

Minäkin tykkään! Väriä löytyy, mutta kuvio ei ole liian sekava (niinkuin Kappiksella aika usein on). Paitoja on vissiin kolmessa värissä, meidän paikallisessa liikkeessä oli tosin vaan tuo ja sitten tyttöjen pinkki versio. Mutta eipä se haittaa, tuo väritys sopi meille oikein hyvin ;)

poikien äiti kirjoitti...

meillä myös nuo småfolkin paidat :o) ajattelin noita tilatessani kesäloman reissuja, laivalle menoa ja autoreissuja.

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Kivoja ostoksia, minäkin tykkään noista Kappiksen tähtipaidoista :)

Mia kirjoitti...

Joo, ilmeisesti vain jossain kappiksissa on se meidän tähtipaita väri. Meidänkään omassa ei ollut kuin tämä sinun ostama ja sitten tyttöjen pinkki/lime. ;)
Kivat ostokset, tuo laivapaita on ihanuus!