maanantai 7. kesäkuuta 2010

My new bag (ja vähän kyselyä)

Tässä se nyt on, uusin lisä laukkukokoelmaani :) Kohta vuoden verran olen tuota etsinyt ja vihdoin se löytyi Huutiksesta hyvään hintaan. Olen siis iloinen!


Marimekon Appelsiini-kuosinen laukku


Pienet ompeluksetkin ehdin eilen tehdä, vaikka tuntuu ettei niihin ole aika pitkään aikaan riittänyt. Tällä viikolla jääkin varmaan ompelu vähiin, kun nuo pojat pitävät aika "kiireisinä". Hirveä härdelli jatkuu edelleen: kumpikaan ei ole hetkeäkään hiljaa eikä paikallaan ja silmiä pitäisi olla joka paikassa varpaanvälejä myöten. Viimeisen kolmen päivän sisällä on rikottu tv-taso, jalkalamppu, kaksi lelua ja keskuspölynimuri. Viikonlopun risteily tulee siis enemmän kuin tarpeeseen... minulle nimittäin =D

Mutta parit pilvihousut (yllätysyllätys) on taas tullut tehtyä...


Pilvivelour Jny Design, tilattu Ikasyrilta.


Sitten sitä "kyselyä". Tuota punaista pilvivelouria jäi aika paljon yli, joten siitä voisi tekaista ainakin yhdet housut. Kysynkin siis nyt, olisiko joku kiinnostunut pöksyistä? Voin tehdä sellaiset toiveiden mukaan (koko, resorit vai kumpparit jne.) Eli jos löytyy pöksyille ostajaa, kommenttia voi jättää tähän tai sitten mailitse (osoite löytyy sivun oikeasta reunasta).

2 kommenttia:

Hantta kirjoitti...

Laitoin mailia. :)

MrsAgatha kirjoitti...

Tuo laukku on kyllä hieno! =)