torstai 17. kesäkuuta 2010

Aleostoksia

Osa kaupoista on jo alen aloittanut ja niistä lähdettiin eilen äidin kanssa löytöjä tekemään. Tällä kertaa pääpaino oli perusvaatteissa, joita voi sitten laittaa päälle hoitopaikkaan (palaan siis elokuussa töihin ja pojat menevät hoitoon). Aika vähän oli sellaista, mitä meillä tarvitaan, mutta jotain taas löytyi ;)


H&M:ltä housut ja pyjama. Molemmat n. -60%.


Kurahousut, farkut ja collegehousut. Kaikki -70% Lindexiltä.


MysPlysh velourpaita -50% Ballotista.


Villervallan kääntöhuppareita olen käynyt Ballotissa hypistelemässä useaan otteeseen, mutta hinnan takia ovat aina jääneet kauppaan. Tällä kertaa äiti oli onneksi mukana matkassa ja innostui sitten sponsoroimaan hupparit molemmille pojille ;)


Kääntöhupparit Villervalla. Ballotista sai 50e ostoksista 10e alennusta, kun liittyi kanta-asiakkaaksi. Näin siis toimittiin, joten tavallaan nämäkin oli alessa ;)


Ompeluhommat ovat reissun jälkeen olleet aikalailla jäissä. Syynä tähän on entistä villimpi meno poikien kanssa, sillä Rasmus uskalsi sunnuntaina vihdoin päästää irti ja lähteä oikeasti kävelemään. Nyt sitten mennään kilpaa edestakaisin, putoillaan pöydiltä ja kaatuillaan ihan muuten vaan kun vauhti käy liian kovaksi. Huoh... Mutta nyt on taas kaveripiiriin syntynyt vauva ja muitakin projekteja olisi mielessä, joten ompelutuotoksia on taas lähiaikoina tulossa =)

Huomenna tämä äiti pääsee "yksin" hetkeksi hengähtämään ja lähtee työporukan saunailtaan. Ihanaa =D

2 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Ihanat nuo Villervallan kääntöhupparit, harmi kun ei taida Metsolan nettikauppa myydä ja muualta netistä ei saa. Kökköä..

miitu kirjoitti...

Hupparit on kyllä ihanat :) Jospa nyt syksy toisi muutoksen tuohon Villervallan saatavuuteen, kun tulee lisää jälleenmyyjiä. Jopa nettikauppojen muodossa, sillä minun ymmärrykseni mukaan esim. Niilo Ilo alkaa merkkiä myydä ;)