keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Onko muille käynyt näin?

Kyseessä siis Mini Rodinin tämän kevään malliston pantterileggarit. Ovat olleet meillä käytössä kaksi kertaa, pesuja takana saman verran. Housut ovat jo nyt polvista kamalan näköiset! Värit ovat haalistuneet ja nukkaa on todella paljon. Toki ymmärrän, että konttaaminen kuluttaa housuja polvista... mutta jo näin vähällä käytöllä! Olen tähän asti ollut todella tyytyväinen Mini Rodinin laatuun, mutta nyt kyllä ottaa pattiin ja kovaa. Onko jollain muulla käynyt näin, että ovat heti menneet huonoon kuntoon?

Vapisevin käsin ilman salamaa otettu lähikuva. Tuosta saa jonkinlaisen käsityksen, mutta luonnossa ovat vielä huonomman näköiset.


Onko tämä aihe reklamaatioon vai pitääkö vaan hyväksyä tilanne? Voiko tuon luokitella normaaliksi kulumiseksi 20 euron housuissa?

4 kommenttia:

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Meillä ei ole ollut leggareita käytössä, pantteripaitoja ollaan käytetty kovasti. Niissä ei näy mitään kulumaa, mutta eivät tietysti joudukaan niin kovalle kulutukselle kuin polvet..

jarna kirjoitti...

Meillä ei ole ollenkaan Mini Rodinia, mutta joskus vastaavaa on käynyt esim. Meandin kanssa. Me&I on ottanut asiasta kannan että karmea kuluminen on heidän vaatteittensa OMINAISUUS eikä halua vaihtaa saati hyvittää kulahtaneita kamppeita.

Aina voi yrittää saada valmistajaa vastuuseen, mistä ostit? Ota yhteys jälleenmyyjään.

miitu kirjoitti...

Vauhtivekaroiden äiti: Tokihan polvet joutuu kovemmalle kulutukselle, mutta noissa tosiaan polvet meni tosi huonoksi jo ensimmäisellä käyttökerralla. Olen tilannut nuo sinun kaupastasi, voisiko asiasta tehdä reklamaation MiniRodinille? Sinun vikasihan tuo ei tietenkään ole ;)

jarna: Meillä ei edes Meandin kanssa ole käynyt noin. Kaikissa on pysyny värit hyvin eikä paljon ole nukkaakaan tullut.

Mizumi kirjoitti...

Voi höh, onpa tylsää. Ei kyllä itseäkään ilahduttaisi tuon hintaluokan tuotteessa.