maanantai 28. kesäkuuta 2010

Paketteja ulkomailta x 3 = ihana maanantai

Yleensä inhoan maanantaita, mutta tänään se oli poikkeuksellisen hyvä. Aleostoksia saapui nimittäin kolmesta eri nettikaupasta =D Vielä hauskempaa tästä teki se, että Ticketin paketti saapui Ups:n tuomana juuri, kun olin ottamassa bikineissä aurinkoa. Voi kun olisi saanut valokuvan nuoren miehen ilmeestä! Oli niin hämillään, että katse pyöri ympäri tienoota ja posket punoittivat. Ilmeisesti ei ollut ennen törmännyt vähäpukeisiin paketinvastaanottajiin ;)

Mutta se siitä =) Tällaista meille kotiutui...


Mini Rodinin paitoja, vasemmalla pitkähihaisia ja oikealla t-paitoja (Oii Design).Meidän ihka ensimmäiset Nova Starit eli verkkapuvut molemmille pojille (Leuk Gekleed).Rubber Rain -puvut (Ticket to Heaven).


Plain Rain -puvut, väreinä coffee ja total eclipse (myös Ticket to Heavenilta).


Keskiviikkona suuntaan sitten ihan livenä kauppoihin aletarjontaa tutkimaan. Haussa on lähinnä collegehousuja ja muuta päivähoitoon sopivaa vaatetta. Toivottavasti jotain kivaa löytyy :)

3 kommenttia:

MrsAgatha kirjoitti...

Kivoja löytöjä! =)

titti kirjoitti...

Kivan näköisiä vaatteita :)! Onko muuten toi rubber rain ihan sellainen tyyliin sadepuku? En ole oikeen noist Ticketeistä vielä perillä.

miitu kirjoitti...

titti: Rubber Rain on tosiaan ihan sadepuku, eli kumimaista, kurapuku materiaalia. Meillä tykätään noista puvuista, kun ovat sopivan ohkaista ja joustavaa materiaalia. Muksun on helppo liikkua puvussa eikä todellakaan kastu kaatosateellakaan :)