lauantai 30. tammikuuta 2010

Lippu taivaaseen ja pari paitaa

Otsikko juontaa juurensa miehen kommentointiin tietyn lastenvaatemerkin nimestä... kyseessä siis tietenkin Ticket to Heaven ;) Näitä taivaslippuja on meille satanut tällä viikolla monta laatikollista. Sen enempää en niitä jaksanut kuvailla, kun kaikki tietävät miltä ne näyttää :)


Plain Rain - pukuja fleecellä ja ilman. Tilattu täältä.

2-laadun Baggie Reflex - pukuja värissä olivine. Tilattu tietenkin Ticketiltä ;)


Reilun viikon tauon jälkeen on muutama ompeluskin valmistunut. Viime aikoina on ollut kamalasti kiireitä ja olen muutenkin ollut niin väsynyt, etten oikein ole saanut mitään aikaiseksi. Mutta tässä nyt jotain mitä sain väsättyä...

Raglanhihaisia paitoja. Turkoosi hippo-kangas Jofotexilta, punainen asuntovaunut-kangas Ikasyriltä. Hippopaidassa koristeena napit, punaisessa paidassa raglansaumoissa koristeena taso-ompeleet. Kaava Ottobre 6/2009 muokattuna.

Rasmukselle sopivan kokoisista "jämäpaloista" paita kotikäyttöön. Mustat leggarit Eurokankaan velourista. Kaavat omia.


Huomenna (tai oikeastaan tänään) onkin sitten Me&I - kutsut. Ostoslista on pitkä, mutta onneksi sitä varten on säästetty :)

2 kommenttia:

Äiti Seinäjoelta kirjoitti...

Hei!
Minkälainen laatu noissa puvuissa on kun ovat kakkoslaatua? Huomaako eroa?

miitu kirjoitti...

Meidän puvuissa en ole ulkoisesti huomannut mitään eroa eikä käytössäkään olla huomattu mitään puutteita vedenpitävyydessä. Joissakin puvuissa on siis kolikon kokoisia alueita, joissa vedenpitävyys ei vastaa Ticketin standardeja. Tämä ei tarkoita sitä, etteikö puku pitäisi siitä kohtaa vettä. Ja tosiaan tuo "ongelma" koskee vain osaa puvuista. Lisää voit lukea täältä: http://www.ticket2heaven.dk/uk/657.html

Minä kyllä olen ollut tyytyväinen ja hintaahan ei puvuilla paljon ole ;)