keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Etsintäkuulutus! Vapaaehtoinen shoppaaja Po.P:lle?

Meillä olisi tarvetta kevätpipoille ja Po.P:lta löytyisi juuri sopivan värisiä. Meillä kun täällä ei kyseistä kauppaa ole, niin etsinkin nyt vapaaehtoista henkilöä shoppailemaan siellä puolestani. Jos joku ihana ihminen suostuisi sieltä meille muutaman pipon hakemaan, tulisimme ikionnellisiksi ;)


Tilasin sunnuntaina molemmille pojille Starchildin tossut täältä.

Miskalle dinosaurus-tossut.

Rasmukselle kirahvit. Kuvat www. tohvelisankari.fi


Miskan ensireaktio tossuihin oli juuri sellainen kuin odotinkin: kauhea huuto: "pois, pois! takaisin, takaisin!" Hetken niillä tassuteltiin, mutta kun niihin oli totuttu, piti ne jalassa mennä nukkumaankin ;) Rasmus puolestaan löysi heti tossujen perimmäisen tarkoituksen... eipä luista jalat enää kun nousee seisomaan. Taitoa onkin tänään kovasti harjoiteltu ja huomenna taas jatketaan =)

3 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Olen menossa nyt lauantaina sellaseen paikkaan ostoksille, jossa olisi Po.P eli voin toki toimia ostosapurina jos haluat. :)
Heitä minulle s-postia asiasta.

Minun tartteis kanssa Oliverille hommata uudet kerhotossut ja olen juuri tuolta kurkkinut apina-tossuja. ;)

jarna kirjoitti...

Huippuja tossuja kyllä, meilläkin suositaan noita.

- A - d - é - a - kirjoitti...

Hei, no nopeasti teille tossut sitten valikoituikin. Tohvelisankarilta muistan saaneeni tilauksen parissa päivässä joten aion suosia firmaa seuraaviakin tossuja hankkiessa. Paljon ihania tossuja.