lauantai 23. tammikuuta 2010

Alelöytöjä ja Moonkidsin kevättä

Tähän aikaan aleista löytää parhaiten pipoja ja rukkasia seuraavan talven varalle ja sitä meilläkin on hyödynnetty :)

Jesper&Juniorista Jonathanin vaaleanvihreät fleecehattu ja rukkaset tämän kevään mallistoa normaalihintaan. Ticket to Heavenin pipo ja oranssit ja turkoosit Jonathanin rukkaset -40% ensi talveksi.

Nanoukista Reiman turkoosisävyinen pipo -50% ja Kik Kidin Speedy -40%.

Sisukkaan alesta Kik Kidin velourtakki Miskalle.


Moonkidsin kevätmallistosta hankin pojille keltaiset froteehousut ja turkoosin sävyiset raitapaidat. Housut tilasin Lasten Metsolasta ja raitapaidat tulivat varsinaisella pikatoimituksella Niilo Ilosta. Suuret kiitokset siis Vauhtivekaroiden äidille erinomaisesta palvelusta :=)

Vaatteet Moonkids.


Aiemmassa postauksessa esitellyt Starchildin tossut ovat olleet suoranainen hitti. Miska pyytää ne ensimmäisenä aamulla jalkaan eikä niitä saisi ottaa yöksikään pois. Rasmus puolestaan pysyy tossujen avulla huomattavasti paremmin pystyssä ja sekös vasta onkin kivaa! Joka paikassa pitää nousta seisomaan ja joskus takaisin alas ei ole muuta tietä kuin hallitsematon kaatuminen. Onneksi ollaan selvitty pahemmilta kolhuilta... ainakin toistaiseksi.

Body H&M, velourhaalarit Me&I ja tossut Starchild.

8 kommenttia:

Wiltsu kirjoitti...

Kivoja ostoksia olet tehnyt. Pipoja ja rukkasia kannattaa tosiaan ostaa alesta seuraavaa talvea ajatellen. Nuo Moonkidsin housut ovat aivan huiput!!

Annika kirjoitti...

Oliko tuo Kik Kidin myssy sopiva? Meillä se Molon body on pituudesta hyvä, mutta hihoista sopiva/nafti, voi olla, että joudun laittamaan hihoihin resorit..:)

Moonkidsin keltaiset froteepökät on niin ihanat, meille tulossa kanssa varmasti jossain vaiheessa. Olis vaan kiva kun sais täältä Tampereelta, niin ei tarttis maksaa postareita :(

miitu kirjoitti...

Annika: Kik Kidin hattu oli just nyt sopiva. Ja kevääseen olin sen ajatellut kun oli 9-12 kk kokoa. Ei siis enää silloin mahdu :(

Annika kirjoitti...

Hmm...mä voisin vaikka sen sulta sit keväämmällä ostaa(tai testata eka danskun päähän)...tai jos haluat vaihtaa ruskeaan 1/3y lakkiin, mikäli tuo turkoosi meille menis?

miitu kirjoitti...

En usko että se Danskulle menee, kun on tosiaan nyt Rasmukselle sopiva. Paitsi jos tuo meidän junnu onkin isopäinen ;)

Annika kirjoitti...

Meillä oli 1v pään ympärys 44cm, nyt käytetään pipoissa kokoa 48 ja se koko on ok, muttei nafti.

miitu kirjoitti...

No sitten voipi mahtuakin! Meidän poika on siis isopäinen ;) Voit kyllä sovittaa sitä Danskulle ja jos se mahtuu, niin voidaan tehdä vaihtokaupatkin.

Anonyymi kirjoitti...

Nuo keltaiset froteepöksyt on ihanat. Tarkoituksena olisi meillekin löytää pojalle samanlaiset.