keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Marimekkoa ja Muumeja

Minuun iskee aina alkuvuodesta sisustusvimma ja tällä kertaa siihen haettiin lääkettä Marimekon kankaista. Kolme huonetta saivat uudet verhot ja ilme muuttuikin heti.

Rasmuksen huoneeseen tuli Maija Louekarin Karkulaiset-kangas turkoosina.


Miskalle sama kangas vihreällä norsulla.


Olohuoneen ikkunaa koristaa nyt Maija Isolan suunnittelema Tuuli-kangas. Kaikki edelliset kuvat Marimekon sivuilta.


Viikon aikana on tullut tehtyä muitakin pieniä ostoksia. Meille kotiutui ihania Lindexin Muumi-uutuuksia ja muutama muu vaate. Rasmukselle löytyi lisäksi Marimekon alesta body.

Body Marimekko, kokopuku ja Muumi-paita Lindex.

Kaikki kuvan vaatteet Lindexiltä.


Edit. Täältä löytyy ihana blogi ja ihana arvonta ;)

6 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Marimekon kankaat on kyllä kauniita, itsekin olen tässä jo pitkään haaveillut olohuoneeseen taas uusia verhoja (siksi taas että viime keväänä jo yhdet ostin). ;)
Ihana tuo Lindexin unihaalari maatilakuosilla!

Sande kirjoitti...

Olenkohan mä ainoa, jota nuo Lindexin Muumit ei yhtään nappaa. Tuntuu, että Lindex on nyt täynnä Muumia ja Bamsea, joten eipä tarvii sinne mennä pojan vaatteita ostelemaan.

Marimekko on minun ikisuosikki. Olen jo äidinmaidossa imenyt Marimekko-innostuksen.

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Tuo karkulaiset kangas on kyllä ihana! Minäkin sovittelin sitä poikien huoneeseen, mutta jotenkin en saanut isoa kuviota "mahtumaan" verhoihin..

Muumeja olen minäkin metsästänyt, mutta eipä tunnu sattuvan meidän Lindexillä kohdalle.

MrsAgatha kirjoitti...

Marimekon kankaat on kyllä tosi ihania, varsinkin nuo norsut sais kotiutua meillekin! =)

Ihania myös nuo Lindexin muumit!

miitu kirjoitti...

Mia: Minäkin olin juuri hankkinut ennen joulua vähän juhlavammat verhot olkkariin. Mutta eihän ne enää sovi, kun pyhät on ohi ;)

Sande: Meillä on isommalla nyt joku muumi-innostus, joten pakkohan noita paitoja oli hakea. Vaikka kyllä ne äidinkin silmää miellyttävät, kun värit ovat ihanat ja jotenkin niissä on sellainen iloisen lapsellinen fiilis =) Marimekosta tykätään täälläkin paljon, harmi vaan että lompakko ei kestä sieltä ostamista tarpeeksi usein.

Vauhtivekaroiden äiti: Meillä on poikien huoneissa vain yksi verho, jolloin kuvio näkyy kokonaan. Mielestäni se kärsii, jos verhon joutuu "rypyttämään". Ja nuo Lindexin muumit ovat tulossa hyllyihin vasta ensi viikolla. Täällä yksi Lindex oli ottanut varaslähdön ja toisessa liikkeessä minulle haettiin varastosta oikea koko, kun se oli sieltä toisesta jo loppunut ;) Eli kannattaa kysyä löytyisikö varastosta tai sitten odottaa kiltisti ensi viikkoon :)

Anu kirjoitti...

Ihania verho-ostoksia! Kelpuuttaisin mielelläni meillekin :)

Meiltä löytyy tuolla Marimekko-bodyn kuosilla ihanainen tunikamekko tyttöselle, myöskin aletangosta napattuna. Se on ihana, tosin aivan liian iso vielä <3