sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Noustaan seisomaan, kiipeillään ja kaadutaan sitterillä

Otsikko kertookin melkein kaiken ;) Meidän 8 kk pikkumies on tänä viikonloppuna kehitellyt paljon vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Lauantaina Rasmus päätti, että nyt on sitten noustava seisomaan. Sohvan reunan ystävällisellä avustuksella se onnistui lähes vaivatta ja voi mikä ilo siitä syntyikään! Tätä ihanaa touhua on sitten pari päivää harrastettu ja useimmiten laskeutuminen on kuulunut tähän "vähemmän hallittu"-kategoriaan.

Tänään aamulla kun äidin silmä vältti, päätti rämäpää kiivetä lelulaatikon päälle. Siinä sitten riemuiten keikuttiin...


Rasmus on tähän päivään saakka syönyt sitterissä... tosin tästä lähtien näin ei enää varmaan tehdä. Välipalan nauttimisen jälkeen keksittiin taas uutta ja kivaa tekemistä: sitterillä pääsee eteenpäin kun siinä tarpeeksi hyppii ja hytkyy. Tuloksena tästä touhusta sitteri kyytiläisineen keikahti eteenpäin ja Rasmus sitten lätsähti naama edellä lattiaan ja jäi hyppypompputuolinsa alle! Onneksi mitään kummempaa ei sattunut, naama säilyi ehjänä eikä kuhmuakaan noussut.

Näin iloiselta näytettiin ennen naamasukellusta :) Paita H&M, froteiset pillihousut Marakattimarssi.

Nyt hankintalistalla onkin nahkaiset, luistamattomat sisätossut Rasmukselle. Meillä kun on todella liukkaat lattiat, niin tossut varmasti helpottaisivat tuota ylösnousemista ja ennen kaikkea pystyssä pysymistä :) Valinnanvaraa tossuissa on ihan liikaa, joten tähän asiaan saan varmasti kulumaan loppuillan =)

5 kommenttia:

-S kirjoitti...

meillä on täällä ihan sama meininki, kiipeillään ja keikutaan joka paikkaan. Kiitos niistä potkareista, ne tuli perille nopeasti, harmikseen ne olivat kuitenkin liian pienet=(

miitu kirjoitti...

-S: Harmi että ne olivat teille liian pienet :( Voin kyllä lunastaa potkarit takaisin, jos haluat.

pikkukiiski kirjoitti...

Oi että kuulostaapa tutulta, meidän pikku marakatti hoksasi uutena vuotena seisomaan nousun jalon taidon ja voih, järki ei vielä riitä joten sittenpä sitä mennään pääkolmantena jalkana. Ehdin jo niin toivoa että tämä nuorempi pakettini olisi ollut rahallisempi, tyytynyt vain istumaan ja ryömimään vielä muutaman kuukauden vaan ei! Kaikista paraspaikka nosta seisomaan on tietenkin syöttötuolin alla jossa sitten ollaan jumissa ja huutohan siitä tulee. Sellaiset nahkapojaiset tossut on ihan must-juttu niillä pysyy pystyssä. Olen myös miettinyt että jossain olen nähnyt sellaisia sukkahousuja joissa on jarrut myös polvissa, sellaiset voisi olla hyvät.

-S kirjoitti...

Eikä mitään, laitoin ne säilöön odottamaan mahdollista käyttöä tulevaisuudessa=)

- A - d - é - a - kirjoitti...

Hei, oi muistan niin hyvin juuri sen pienen ihmisen ilon kun oppi eteenpäin pääsemään. Oli tyyli mikä vain. Meillä on Tohvelisankarin nahka tossut ja ovat olleet super hyvät!