keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Television orja :)

Meillä syyllistytään välillä ehkä vähän liikaa lastenohjelmien katseluun. Onneksi telkkari jää usein vain taustalle auki ja siinä sitten leikitään ja touhutaan jotain ihan muuta :) Rasmus on jälleen ollut todella kiukkuinen, hampaita vissiin taas tulossa. Keksittiin sitten yhtenä päivänä iltamaitotaistelun yhteydessä kokeilla ehkä kaikkein psykedeelisintä lastenohjelmaa, Unelmatarhaa, rauhoittamiskeinona. No sehän sitten toimi! Rauhoittumisen lisänä tulikin sitten taas uusi taito - polvilleen nouseminen. Ja mihinkäs muualle kuin telkkarin eteen ;)

"Hei äiti, tää on ihan mun lemppariohjelma!" Body H&M ja housut Shampoodle.

Olen todella pettynyt Lindexin ja KappAhlin pyjamien laatuun. Jo parissa pesussa värit ovat haalistuneet todella paljon ja saumat ovat alkaneet kiertää. Pyjamasta en kuitenkaan viitsi ihan kamalasti maksaa, niin en ole sitten kokeillut mitään "hienompia" merkkejä. Mutta pyjamille meillä on siis tilausta, ja yksi sellainen valmistui eilen.

Trikoot Eurokankaasta, kaavat Ottobre 6/2009. Tämän tein lähinnä testatakseni noita kaavoja, joten tasosaumoja kummallisempaa tästä ei löydy :) Hoikalle vähän turhan leveää mallia eli ensi kerralla täytyy vähän kaventaa.

1 kommentti:

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Meillä on oikea pyjamapula, kun juuri Lindexin/Kappahl sektorilta ei löydy mitään kivoja yöpaitoja. Pakko varmaan tilata netistä, vaikka itsekään en ole aiemmin halunnut pyjamiin hirveästi tuhlata :)