tiistai 2. helmikuuta 2010

Lunta tulvillaan, on meidän pihamaa...

Lunta satoi koko viime yön ja tämän päivän, ihan kuin sitä ei olisi jo ollut tarpeeksi :) Mies pääsi onneksi aamulla autollaan tallista ulos ilman, että olisi siihen aikaan tarvinnut tarttua lumikolaan. Kotiin ei kuitenkaan olisi enää päässyt, joten poikien päiväunien aikaan minua kutsui etupihan lumenluonti. Illalla siirryttiin vielä Miskan kanssa takapihan puolelle samoihin hommiin.

Lunta oli kiva lapioida aina sinne, mistä äiti juuri oli lapioinut sitä pois :) Haalari Ticket to Heaven, pipo H&M ja rukkaset Hans Company.


Nuhainen Rasmus jäi isin kanssa sisälle. Vaunuissa istuskelu onkin nykyään tosi tylsää, kun pikkumies on oppinut kävelemään tukea pitkin. Kävelytuolilla on myös kaahailtu pari päivää ja taaperokärryn kanssakin otettu muutama askel.

Paita ja leggarit KappAhl.


Ompeluhommat on edelleen heikoilla kantimilla. Iltaisin on joko tuhat hommaa tehtävänä tai sitten on niin väsynyt ettei jaksa. Ensi viikolla on myös edessä omat kolmekymppis-kekkerit ja niidenkin suunnittelu on vienyt aikaa. Mutta eiköhän tässä taas joskus ehdi tekemään jotakin kivaa :)

2 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Lunta tosiaan riittää!, tänää tyytyväisenä lapioin meidä 2mx2m etupihaa ja ajattelin ettei onneksi ole isompaa pihaa. ;D

Hih, hauskaa näyttää pojilla olevan. :)

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Tosi paljon on täälläkin lunta. Kauniin vihreä Ticketti :)