keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Synttäriarvonta - Vauhtia ja Vaatteita 1 v.!Tänään tuli tasan vuosi täyteen siitä, kun blogin aloitin ja ensimmäisen jutun tänne kirjoitin. Huimaa! Suuret kiitokset kaikille, jotka täällä käyvät lukemassa ja jaksavat kommentoidakin! Uudet lukijatkin ovat enemmän kuin tervetulleita =)

Moni on varmaan huomannut pieniä muutoksia blogin sisällössä. Ompelun olen lähes kokonaan jättänyt täältä pois, laittelen sitten kuvia jos teen jotain erikoisempaa. Tästä lähtien keskityn enemmän uusien vaatemerkkien ja vanhojen tuttujen merkkien mallistojen esittelyyn, omiin ostoksiin sekä ihan niihin arkisiin juttuihin. Olen myös liittänyt mukaan pienen summauksen postauksista myös englanniksi, sillä lisääntyneessä määrin täällä on ollut paljon kävijöitä myös muista maista (mm. Yhdysvallat, Ranska, Tanska, Britannia, Espanja, Ruotsi, Vietnam, Kanada jne.). Vielä viimeinen ja ehkä suurin  muutos on se, että meillä on poikien tyyli muuttumassa. Kuviot ja retroilut ovat mennyttä elämää: nyt meillä pukeudutaan yksiväriseen, hiukan rock-henkiseen ja särmikkäillä yksityiskohdilla varustettuihin vaatteisiin. Toki meiltä vielä väriäkin löytyy, mutta eri tavalla kuin aikaisemmin.


Mutta sitten itse asiaan, eli arvontaan!


Tällä kertaa järjestetään vähän jännittävämpi arvonta :) Arvon yhden yllätysvaatteen/asusteen Kuopuksen valikoimasta. Tässä tarkemmat ohjeet arvontaan osallistumiseen ja arpalipukkeiden "keräämiseen":

1. Osallistu arvontaan kertomalla kommenttilaatikkoon, haluatko voittaa vaatteen pojalle vai tytölle sekä vaatekoko. Kerro myös suosikkimerkkejä tai muuten lapsesi tyylistä, jotta osaan sitten hankkia oikeanlaisen yllätyksen. Muitakin toiveita saa esittää, eli voittaisitko mieluummin paidan, housut, mekon, pipon vai rukkaset tms. Pelkällä kommentilla saat yhden arpalipukkeen (anonyymit, muistakaa keksiä nimimerkki!).

2. Jättämällä edellä ohjeistetun kommentin ja olemalla rekisteröitynyt lukijani, saat kaksi arpalipuketta. Muista mainita tästä kommentissasi. Ja jos et vielä ole lukijani ja haluat sellaiseksi liittyä, voit tehdä sen sivun oikeassa reunassa olevasta "Lue" painikkeesta.

3. Jättämällä kommentin, olemalla rekisteröitynyt lukijani ja lisäksi linkittämällä arvonnan omaan blogiisi (yllä olevaa kuvaa saa käyttää) saat yhteensä kolme arpalipuketta. Mainitse myös linkittämisestä kommentissasi!


Arvontaan voi osallistua 16.9. klo 23.59 asti.


Onnea kaikille arvontaan!


My blog celebrates it´s first birthday today. In honour of that, I´m organising a competition, but this time it´s open only to my Finnish readers.

65 kommenttia:

Pihla kirjoitti...

Onnittelut yksivuotiaalle. toivotaan ettei sinulle tule yhden vuoden väsymystä.
Mukana tietenkin kahdella arvalla. Ja vähän haastetta sinulle arpajaispalkinnon valintaan jos meillä tuuri käy; Haluan vaatteen tai asusteen, joka passaa ensin tytölle ja sitten reilun vuoden päästä pojalle. Tyttö on nyt metrin pätkä ja poika 90 senttinen, niin josko sitten arvontapalkinto olis 104/110 kokoa.

Monalisa kirjoitti...

Paljon onnea 1 vee merkkipaalusta. Olen ollut lukijanasi jo jonkin aikaa ja innolla odotan uusia tuulia. Jos onnetar suosisi meitä olisi palkinto tervetullut pojalle koossa 104 tai (110 jos pientä mitoitusta). Meillä ollaan ihan kaikkiruokaisia vaatteiden suhteen!

Sanna kirjoitti...

Kiva arvonta, osallistun mielelläni. =)

Jos voittaisin haluaisin vaatteen pojalle ja koko olisi 92 cm. Suosikki merkkejä ovat mm. geggamoja ja villervalla. Mitään muita "toiveita" ei ole, pidän yllätyksistä ;)

Lukijanasi osallistun kahdella arvalla. =)

jarna kirjoitti...

Onnea vuosikkaalle ja osallistun kahdella arvalla. Poitsun koko on 98/104cm ja Nöpön 92/98cm. Meidän tyylistä voi lukea blogistani=)

Annika kirjoitti...

Onnea myös 1v-blogille. Osallistun kahdella arvalla, koko saisi olla 92/98, vaatteella ei väliä, kunhan ei kovin räiskyvää :)

Maikko kirjoitti...

Moi, olen uusi lukija ja kahdella arvalla siis osallistun. Olen 1-v pojan äiti, joten kokotoive olisi 80cm jos voitan. Tarpeessa olisi värikäs sisävaatetus, uusretrosta en tykkää.

Sonja kirjoitti...

Onnea 1-vuotiaalle, kiva blogi!

Olen lukijasi jo ennestään ja linkitin arvonnan omaan blogiini, joten kolmella arvalla lähdetään mukaan :)

Kokotoiveina on joko 92 cm tai 122 cm, värikkäistä ja iloisista vaatteista meillä tykkää niin äiti kuin pojatkin. Lempparimerkkejä mm. Villervalla ja Metsola.

Rva Kepponen kirjoitti...

Onnea yksivuotiaalle.

Kolmella arvalla lähden koestamaan onneani. Jos voitto osuisi kohdalla, jonkun pojistani voisi yllättää: koot 122, 104 ja 92.

Meillä tyyli vaihtelee fiiliksen ja lapsen mukaan. Ominta on raikkaat perusvärit: punainen, vihreä ja valkoinen sekä beige ja vaaleansininen. Keskimmäinen elää printtikauttaan, etenkin kulkuneuvot ovat kova juttu, esikoinen pitää yleensä hillitystä ja kuopus ei osaa puhua :)

Mizumi kirjoitti...

Paljon onnea yksivuotiaalle! Mukava arvonta, osallistun kahdella arvalla. Vaatekoko on seuraavaksi 92 cm, ja Kuopuksen valikoimasta Geggamoja on suosikki. Väreissä menevät tällä hetkellä parhaiten perinteiset tyttövärit, eli pinkki.vpun-valkoinen, mutta mysö harmaa ja tummansininen.

MrsAgatha kirjoitti...

Onnea 1-vuotiaalle! =)

Meiltä lähdetään mukaan täydellä arpapotilla eli kolmella arvalla! =D

Poika siirtyy pikkuhiljaa kokoon 98 ja espanjalaisissa merkeissä meillä käytetään kokoa 4. ;D Meillä tykätään harmaasta ja mustasta, pienellä ripauksella väriä ja ollaan aika rock.

titti kirjoitti...

Osallistun arvontaan kolmella arvalla :)

Poika on nyt kokoa 62, mutta jos voittaisin tahtoisin 74-80cm kokoisen vaatteen. Pinkki ei kuulu vaatevalikoimiimme :) eikä liian riemun kirjavat uusretrot, vaikka uusretroista osasta pidänkin. Poju on hoikka, pitkä selkäinen ja lyhyt jalkainen ainakin tällä hetkellä.

Meeri kirjoitti...

Onnea 1-vuodesta. Osallistun kahdella arvalla. Jos voitan, palkintona voisi olla jotain 134cm tytölle sopivaa yläosaa.

-S kirjoitti...

Mukaan kahdella arvalla. Jos onni osuisi kohdalla valitsisin joko 92cm tai 122cm yllätyksen pojalle. Jokin muu kuin pipo olisi kiva. Värikkäästä tykätään=)

soni1 kirjoitti...

Liityin lukijaksesi, joten kahdella arvalla mukana. :)
Meidän suosikkimerkki on ehdottomasti Po.p, tykkään siis raidoista ja raikkaista väreistä. :) Voittovaate tulisi pojalle ja koko saisi olla 86 cm.

Sonja

Katja kirjoitti...

Kolmella arvalla mukaan! :D

Meillä palkinto tulisi pienelle pojalle, jolle koko 92/98 olis paras. Meillä tykätään vaatteiden suhteen vähän kaikesta. Tuolta Kuopuksesta voisi olla vaikeaa homata sellaista, mistä meillä ei tykättäisi ;) Mieluisin palkinto olisi paita tai housut!

Aarre kirjoitti...

Kolmella arvalla mukana. Meillä tykätään iloisista väreistä ja leikkisistä kuovioista. Koko olisi 92 cm.

Mustikoita ja puolukoita kirjoitti...

Onnittelut 1-vuotiaalle ! Tykkään kovasti blogistasi ja seuraan ahkerasti.
Lukijakin olen ja linkitän arvontasi blogiini :)
Hmm.. meidän Jaskalle voisi arvontavoiton laittaa, koko on nyt varmaan sitten se 92 cm ja pojalla on aina tarvetta bodeista tai housuista. Housuissa pidän erityisesti kirkkaista väreistä ja kuminauhat tai resorit lahkeensuissa ovat ehdottomasti ne parhaat.

Eliisa kirjoitti...

Mukana kahdella arvalla! :)

Meillä on tyttö ja poika ja voisin lähteä hakemaan palkintoa pojalle, kun tyttö alkaa olla aika nirso vaatteiden suhteen :). Koko on 92 cm. Kävin katsomassa Kuopuksen valikoimaa ja oikeastaan mikä vain sieltä kelpaa. Tykätään niin värikkäistä, kuten Metsola, kuin myös hillitystä harmaastakin.

Cecilia kirjoitti...

Liityin lukijaksi juuri. Osallistuisin siis kahdella arvalla. Voittovaate tulisi pojalle, koko 110 cm. Pidämme värikkäistä vaatteista tai sellaisista, joissa on jokin muu juju.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea :)

Kahdella arvalla mukaan arvontaan. Värikkäitä vaatteita löytyy jo tarpeeksi, joten toiveissa vähän hillitympää. Musta/harmaa/valkoinen... Käyttäjä 4-vuotias poika. Pipo olisi mieluinen palkinto, jos niin hyvä onni kävisi :)

Suvi kirjoitti...

Kaksi arpaa meiltä onnettaren koriin!

Meilläkin viikon päästä 1-vuotissynttärit, joten samoissa mennään!;)

Vaatteissa sekä värit että hillitymmät setit miellyttävät, tiukka retroilu ei niinkään. Kuopukselta mieluisimpia vaatteita olisivat Ubang/Yporqué/Lipfish-paidat, kokona vähintään 86 cm, ehkä jopa 92 cm että menisi sitten hetken päästä vähän pidempään.

Saara kirjoitti...

Hei,

kiitos ihanasta blogista ja onnittelut merkkipaalusta!

Osallistuisin kahdella arvalla ja meillä vaate tulisi pojalle, joka on kokoa 104/110. Pusero tai housut olisivat mieluisimmat. Arkivaatteet on meillä värikkäitä (tyyliin POP jne) ja juhlaan pukeudutaan yleensä vähän hillitymmin :)

Aurinkoista syksyä!

Tanja kirjoitti...

Uusi lukija ilmoittautuu.
Vaate tulisi tytölle 98 cm tai pojalle 122 cm. Suosikkimerkki on Vihervalla. Väreistä punainen ja oranssi on suosiossa ja kuvioista tähdet on pop.

ankkis kirjoitti...

TIetty osallistutaan
Haluan voittaa Pyrylle joka on poika 104 kokoisen vaatteen. Suosikki merkki on meillä ehdottomasti Småfolk. Ja me tykätään väreistä väreistä ja väreistä sekä kulkuvälineistä etenki traktoreista ja isoista autoista.

Olen lukija ja linkitän omaan blogiin :)

Onnea 1vuotiaalle blogille.
Olenkin tässä huomannut että teidän tyyli on muuttunut :)

Minsku kirjoitti...

Mukana kahdella arvalla.

Haluaisin voittaa poikavauvalle retro viltin :D

Kati kirjoitti...

Kiva arvonta, mukana ollaan :)

Jos sattuisin voittamaan, koko 98 olisi hyvä, Kuopuksen merkeistä mieluisia ovat Molo Kids, Geggamoja tai Yporqué :)

Tintti08 kirjoitti...

Ihana arvonta, mukana kahdella arvalla =)!

Jos arpaonni suosisi, vaate tulisi kohta 3 -vuotiaalle tytölle, koko noin 98 cm. Suosikkimerkkejä mm. Metsola (esim. tuo Daisy mekko on aivan syötävän suloinen ja meidän tyylinen)ja LipFish. Meillä pidetään kauniista ja värikkäistä, mutta kuitenkin yksinkertaisista mekoista, tunikoista ja paidoista.

haisulin äiti kirjoitti...

onnea 1-vuotiaalle!
Liityin juuri lukiaksesi..
mieluiten ottaisin paida taikka housut.
tyyliämme en osaa määritellä,mutta merkeistä esim. perus lindex,H&M,pop, duns..tyylisiä vaatteita löytyy..

Kaneli kirjoitti...

Mukana ollaan kahdella arvalla! :)

Jos onni suosii, Puhi on 86cm vaatteita käyttävä poika. Graafisia, kapeita ja selkeitä linjoja ja kuvioita, väreistä tällä hetkellä musta, valkoinen, harmaa, violetti.. Suosikkimerkkejä mm. Aarrekid, Yporque, Shampoodle.

Mari kirjoitti...

Onnittelut =) Meille saa tulla joko tytölle 86(92) tai pojalle 104. Molemmat hoikanmallisia. Punatukkaiset kalpeanaamalapset =) Nyt tekisi mieli jotain hillitymmän väristä. Ei mitään supermoniväristä. Mukana kahdella arvalla.

Johanna kirjoitti...

Onnea!

Osallistun kahdella arvalla, tytölle sopiva koko olisi 92. Suosikkejamme ovat Metsola, Molo, Plastisock, Villervalla...

Henna kirjoitti...

Onpas mukava arvonta. Löysin blogisi jonkun linkin kautta ja liityin lukijaksi. Linkitin myös kilpailun blogiini, joten osallistun kolmella arvalla. Meitä ilahduttaisi joku tytölle sopiva vaate, esim. mekko koossa 86. Merkeistä tykätään monista ja yllärit on kivoja. :)

miitu kirjoitti...

Välikommenttina: Mukavaa että näinkin paljon on osallistujia, mutta vielä mahtuu mukaan lisääkin! Ja tervetuloa uudet lukijat, yritän kovasti pitää mielenkiintoa yllä uusilla postauksilla ;D Ja otan myös mielelläni vastaan toiveita postausten suhteen!

Tantta kirjoitti...

Osallistuisin kaikilla kolmella arvalla (linkitän arvonna blogiini tämän päivän aikana)! Meillä poika alkaa siirtymään koon 98 cm vaatteisiin. Tykätään (tai ainakin äiti tykkää) värikkäistä (muttei liian kirjavista), hiukan uusretro-tyylisistä vaatteista. Merkillä ei niin väliä, ja kaikenlaiset vaatteet ovat meille tervetulleita :)

eveliina kirjoitti...

Moi!
jos voittaisin, voisin ottaa palkinnon tuolle vastasyntyneelle tytölle. Siis koko saisi olla 62cm tai 68cm. Suosikki merkkini on metsola ja moonkidsiltäkin löytyy monia kivoja vaatteita. Tykkään retroväreistä ja enemmän yksivärisistä tai sitten hillityistä kuvioista, kuten esim. metsolan apilakuviosta. vaatteella ei ole niin väliä onko se paita, housut, hame tai haalari.
Ja mukana kahdella arvalla.

Mia kirjoitti...

Onnea täydestä vuodesta! :)
Osallistun kahdella arvalla. Meille käy joko 140/110cm tai 134cm ja jotain värikästä. ;)
Paita, housut tai rukkaset olisi mieluisimmat noista.

Äitiliini kirjoitti...

Onnea yksivuotiaalle! Ollaan siis aika samoihin aikoihin aloiteltu.

1. Haluaisin voittaa vaatteen pojalle ja koko saisi olla 92 tai 98. Meillä ei ole mitään suosikkimerkkejä varsinaisesti, mutta äiti tykkää väreistä ja applikaatioista. Lempparivoitto olisi paita tai housut.

2. Olen rekisteröitynyt lukija.

3. Linkitin :)

Kotiäiti kirjoitti...

Kolmella arvalla mukana arvonnassa! :)

Paitaa tai housuja mieluiten metsästämässä koossa 92/98cm. Lempparimerkkejä Villervalla, Kameleont Design ja kaikki värikäs! :)

5ara kirjoitti...

Kolmella arvalla osallistun! :)

Meille toivotaan tytön vaatetta ja 92cm. Merkillä ei ole väliä. Meiltä löytyy aika paljon uusretroa, hello kitty/bamsea :)

Minna kirjoitti...

Hei!

Jos onni suosii, niin toivoisin pojan vaatetta kokoa 98/104. Pidämme kaikesta värikkäästä mm.villervalla, kameleon design yms. Ja mukana ollaan kahdella arvalla!

Iitunen kirjoitti...

Kolmella arvalla mukaan, meillä tyttö, ja toivoisin vaatteen koossa 80 tai 86.
Meillä pidetään kaikenmoista, mutta Kuopuksen sivua kun vilkaisin niin niistä mm. Villervalla ja Småfolk, Metsolakin, on suosikkilistalla, ja Aarrekidiltä olisi ihan mahtavaa saada jotain!
Vaate voisi olla siis uusretroa tai rokimpaa ja saa olla myös unisex.

Piitu kirjoitti...

Moikka :) Tytölle tulen palkintoa tavoittelemaan, mun lasten tyyli on aika "sekava" eli kaikki käy. Tyttömäiset jutut on kivoja ja vähän retro-tyylisetkin. Glitter-prinsessa-Disney jutut ei ehkä oo niin meidän juttu. Asusteillekin olis käyttöä :) Koko sais olla joko 92 tai 110.

Ja kolmella lipukkeella mukana :D

hanna-naa kirjoitti...

Kahdella arvalla mukana. Palkinnon haluaisin olevan yllätys, mutta blogistani ehkä saa vinkkiä mikä sopisi :)

Koko n. 86cm ja kyseessä siis poika.

Jonna kirjoitti...

Uusi lukija ilmottautuu! Osallistun kolmella arvalla :)

Toivoisin paitaa pojalleni. Harmaa, musta, valkoinen, kuviollinen.. aarrekid, geggamoja jne. ja kokoa n. 98.

Jaana kirjoitti...

Onnea yksveelle ja mukaan arvontaan kolmella arvalla!

Jos voittaisin, tytölle olisi kiva saada jotain vaikkapa koossa 74. Tykätään mustasta/valkoisesta ja Kuopuksen merkeistä Aarrekid on ehdoton suosikkimme :)

Löytöretkeilijä kirjoitti...

Osallistun arvontaan kahdella arvalla!

Jos sattuisin voittamaan, niin vaate neidille koossa 86/92. Mekko tai paita olisi mieleinen. Vaatemaku on erittäin monipuolinen, mutta vaatteen pääväri ei saa olla ruskeaa tai oranssia. Uusretrokaan ei ihan lemppari ole. :)

Kati kirjoitti...

kahdella arvalla mukana! vaate pojalle koossa 116, käy paita ,housut tai jokin asustekkin jos satun voittamaan:)

Johanna kirjoitti...

Onnea myös 1-vuotiaalle blogille. Mukaan arvontaan kahdella arvalla. Tytöllä olisi tarvetta sisävaatteille koossa 104/110. Meillä tykätään vaatteista joissa on jokin juju, uusretrot eivät ihan lempivaatteita ole :)

Susanna kirjoitti...

Osallistun kolmella arvalla ja jos arpaonni suosii niin mieluinen ois mekko koossa 110cm.Värinä vaaleanpunainen,pinkki tai keltainen.

Bellabambino kirjoitti...

Mukavaa 1v. syntymäpäivää! : ) Ekat synttärit on aina jännittävät.

Osallistun kolmella arvalla..olen uusi blogin kirjoittaja ja yritän saada linkin näkymään sivuillani. Toivottavasti onnistun. Minäkin voisin järjestää jotain kilpailua..hmm. : )

Bellabambino kirjoitti...

ai niin jotain oleellista unohtui eli 92cm vaatetta tyttömäiselle neidille. Ei kovin värikästä. Tänä syksynä vanha roosa, harmaa ja ruskea suosikkeina.

Hantta kirjoitti...

Meillä pidetään väreistä kovasti, suosikkeja taitaa olla vihreä sekä keltainen ja ruskea. Pojalle sopivaa koossa 92 taikka vaikkas 122.

Tykätään uusretroista ja kuvioista, ei örkkimörkeistä taikka möröistä ja pääkalloista.

Olen lukijasi ja linkitän arvonnan joten kolmella arvalla mukana.

mintsu kirjoitti...

tytölle koko 74-80cm, ja osallistun kahdella..
tykkään vaaleanpunaisista...ja kukka kuvioista..

Marlai kirjoitti...

Onnea!
Yhdellä arvalla tulisin mukaan.
Ja jos sattuis niin hyvin, että voittaisin, niin haluaisin paidan, koko 122cm. Ja se vois olla semmonen, joka käy sekä tytölle, että pojalle.

Wiltsu kirjoitti...

Onnea 1-vuotiaalle blogille =)

Osallistun kahdella arvalla. Pojan vaatekoko on 110/116 ja tytön 92/98. Uusretrovillityksen jälkeen ollaan siirtymässä hillitympiin kuoseihin molemmilla. Tytöllä tykkään vaaleanpunaisesta, valkoisesta ja harmaasta. Pojalla valkoista, harmaata ja mustaa piristettynä jollain pienellä väriläiskällä :D

Äiti Seinäjoelta kirjoitti...

En varmaan ole vielä osallistunut :) onnea 1v!Meillä poika 122cm. Inhoaa punaista ja rakastaa eläimiä :) t.äiti seinäjoelta

Jarnis kirjoitti...

Olen silloin tällöin lueskellut ja nyt klikkasin itseni lukijaksi. Eli kahdella arvalla mukana!

Yllärivaate saisi tulla pojalle koossa 104. Tykätään pirteistä ja vauhdikkaseen menoon sopivista vaatteista, myös rock-henkiset uppoavat. Poika ilahtuu tunnistettavista hahmoista, eläimistä, autoista, lentokoneista, jne...

Tessa kirjoitti...

Kolmella arvalla osallistun, linkitin blogiini:) Body pojalle kokoa 80cm olisi kiva. Ja väreistä ja uusretrosta tykätään!

P. kirjoitti...

Olen pitkään jo pitkään tätä blogia seurannut, mutta liityin vasta nyt lukijaksi. Osallistun siis kahdella arvalla.

Tyttöni koko on 98. Lempimerkkejä Kuopuksen valikoimista ovat Molo Kids, Geggamoja, Villervalla, Urban ja Yporqué. Vaate voi olla mikä tahansa, mutta voittaisin ehkä mieluiten sisävaatteen. Retroista ja liian räväköistä en kuitenkaan tykkää. Välillä tykkään hillityistä, välillä raikkaan värikkäistä.

Onnea 1-vuotiaalle!

petra kirjoitti...

Kahdella arvalla osallistuisin! Lemppareita on Moonkids, Nova Star ja MOLO Kids. Mikä vaan olisi kiva mutta asustehankinnat pojalle 1v (80cm) on tällä erää vielä kesken :)

Kiitos kivasta blogista!

elia kirjoitti...

Onnea!

Osallistun kahdella arvalla. Poika käyttää kokoa 104 ja suosikkimerkkehin kuuluu mm. Mini Rodini, Yporque, Mini a Ture, Geggamoja... Pelkistetyn tyylikästä siis. Harmaa, sininen ja turkoosi on meidän värejä.

Eve kirjoitti...

Tämä kuuluu säännöllisesti seuraamiiini blogeihin. Osallistun kahdella arvalla (lukijakin olen). Meillä suosittuja merkkejä ovat Molokids, Villervalla jne. Pojille 98cm ja 110 cm asusteet, paita tai housut kelpaisi. Sillä ei niin väliä. :)

Anna kirjoitti...

Mukaan kahdella arvalla :)

Meilläkin retrot jäämässä taka-alalle ja tilalle tulossa yksiväristä selkeetä, himpun verran romattistakin :) Nova star, mini a ture, memini ym. ym merkkien suhteen aikalailla kaikki käy, tärkeempää on se että miellyttää silmää.

Jos onni potkaisisi tänne niin tytölle 98cm, paita/mekko/housut kaikki käy :) Vaaleanpunainen ja pinkki suosikkeja mutta muistakin väreistä tykätään kyllä.

Karhu kirjoitti...

Heippa!

Kolmella arvalla mukana, linkitin omaan blogiini arvontasi.

Jos onni meitä suosii niin poikani tarvitsisi housut. Koko 110cm ja värinä äidille mieleisenä keltainen/punainen/oranssi/vihreä/turkoosi, pojan lemppari musta. :D

Päivi kirjoitti...

98/104 poika ja Lipfish tämän hetken suosikki.