maanantai 20. syyskuuta 2010

Saturdays shopping

Lauantaina tuli ostettua jotain pientä omillekin pojille. Pienemmältä ei löydy kaapista kuin pari paitaa seuraavassa koossa (joka tulossa pian käyttöön), joten niitä piti ainakin hankkia. Kuopuksen liikkeestä löytyi synttäriarvonnan palkinnon lisäksi ihana Villervallan musta-harmaa raidallinen paita. Kivana väripilkkuna löytyy nuo värilliset kantit. Tykkään :)

Paita Villervalla (Kuopus) 

Lindexiltä löytyi molemmille kivat All Kids -malliston raitapaidat. Eli ei meiltä värit ole kokonaan kaapista kadonneet :) Pienemmälle pojalle lisäksi harmaa paita, joka on oikein passeli päivähoitokäyttöön.

Paidat Lindex

Ideaparkin Ballotissa oli puoleen hintaan Villervallan kevätmalliston hajakokoja. Muuten tarjolla oli vain todella isoja kokoja, mutta harmaista, ohuista collegehousuista sattui löytymään juuri meille sopivat koot. Meillä on todettu noiden Villervallan housujen malli hyväksi ja näppärää on, kun lahkeita voi pitää suorana tai sitten "kuristaa" narulla.

Housut Villervalla (Ballot)

Samalla pieni "etsintäkuulutus" : eli jos joltain löytyy kaapista tarpeettomana kivoja paitoja koossa 92 cm, tarjotkaa ihmeessä ;) Haussa myös huppareita tms., näissä kokoina sekä 92 että 104.


Last saturday I went shopping and found some great things for my sons. My younger son got a black and grey striped shirt from Villervalla´s collection (first picture). From the same brand I found grey sweatpants for both boys (last picture). In my luck, pants were on sale 50% off :)

4 kommenttia:

MrsAgatha kirjoitti...

Kivoja ostoksia! =)
Mäkin olen miettinyt noita Lindexin raitapaitoja pojalle, mutta me käydään niin harvoin Lindexissä ettei ole tullut niitä hankittua.

Iitunen kirjoitti...

Kivoja vaatteita! :)

Mä katselin Lasten Metsolasta samaa Villervallan raitapaitaa mutta erivärisenä, tuossa kuvassa se näyttää vielä kivemmalta! Tilausta en vielä tehnyt kun en osannut päättää mitä kaikkea tilata :D Harmi ettei meillä ole täällä liikettä joka möisi Villervallaa, olen netin = Lasten Metsolan varassa.

miitu kirjoitti...

Mrs Agatha: Minäkin poikkean nykyään todella harvoin Lindexille. Tällä kertaa menin ihan tarkoituksella edulliset paidat mielessäni ;)

Iitunen: Tuo Villervallan raitapaita on kyllä tosi kivan värinen. On kyllä harmi, että Villervallaa ei saa myydä netissä :( Mutta jos joskus tarvitset shoppailuapua, autan kyllä mielelläni =)

Janie kirjoitti...

Oi tosi kivoja ostoksia! :)