sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Mennään leikkimään paloautolla!

Eilen lähdettiin koko perhe ystävien luokse kahvittelemaan ja lapset tietenkin leikkimään yhdessä. Heti kun Miskalle selvisi mihin ollaan lähdössä, alkoi huutelu "Mennään leikkimään paloautolla!". Miten noi muksut voi olla niin hyvämuistisia? Kaikkien sairastelujen takia lapset eivät ole hetkeen nähneet toisiaan eikä olla päästy ystävien luokse käymään, niin silti yksi heidän poikiensa paloauto on muistissa. No, sillä sitten lähdettiin leikkimään ;D


Vaatteet Nova Star, tennarit Adidas Superstar.


Paita alla Moonkids, vetskaritakki ja farkut Nova Star.


Ulkona meinasi iskeä paniikki, kun äitin auto ei ollutkaan talon edessä... vaan tien varressa. Oih ne suuret muutokset, jotka vaikuttavat pienen elämään ;)


Takki Ticket to Heaven (Plain Rain)

Pipo Mini Rodini, takki Ticket to Heaven (Plain Rain)


 Mutta hauskaa oli kun perille päästiin! Aikuiset saivat vaihtaa kuulumisia (ja vähän juorujakin ;) ) ja muksut saivat riehua keskenään. Neljä poikaa kun on saman katon alla, syntyy ihan kohtalaisesti meteliä ja pientä kinasteluakin =)

Illan jatkeeksi tämä äiti-ihminen pääsi pötköttelemään ensiapuun. Joko poskiontelotulehdus on levinnyt pahemmin otsaontelon puolelle tai sitten kyseinen tulehdus laukaisi järjettömän migreenin. Joka tapauksessa lääketippaan piti lähteä eikä tilanne säryn suhteen ole tänäänkään juuri parempi. No, josko tuo antibioottikuuri kohta alkaisi helpottamaan :)


Muistakaahan osallistua synttäriarvontaan, aikaa on vielä keskiviikkoon klo 23.59 saakka!


Yesterday we visited our friends and their two sons. Boys had a lot of fun together and adults got a chance to catch up with some gossips ;) When we got home and boys went to bed, I had to go to the emergency room. I have been sick for a week now and the headache got so bad that I had to get some iv medicine. But hopefully this is going to get better soon :)
( Boys clothes by Nova Star, jackets Ticket to Heaven) 

1 kommentti:

titti kirjoitti...

Tosi söpö toi Mini Rodinin pipo kun näkee nyt miltä se lapsen päässä näyttää:)! Meillekin voisi tulla tuollainen ehkä ensi kevääksi...

Poskiontelotulehdus ei oo kiva, varsinkin jos etenee pitkälle. Paranemisia!