perjantai 17. syyskuuta 2010

JA VOITTAJA ON...

Synttäriarvonta on kunniallisesti saatu päätökseen ja voittajakin on nyt selvillä :D Osallistujia arvontaan oli 64 ja arpalipukkeita kertyi yhteensä 146. Sitkeästi suoritin arvonnan sillä perinteisellä menetelmällä: kirjoitin nimiä paperille, leikkasin ja laitoin kulhoon. Mies toimi tällä kertaa onnettarena, kun ei poikia ollut saatavilla.

Uusia lukijoita tuli 30, tervetuloa kaikille! Toivottavasti viihdytte :) Itsekin löysin arvonnan kautta monia ihania blogeja, osaan olen jo ehtinyt klikkailla itseni lukijaksikin. Otan myös mielelläni postaustoiveita vastaan, sekä vanhoilta että uusilta lukijoilta tietenkin! Näitä toiveita voi laitella kommenttiboksiin tai sähköpostilla.

Mutta mutta... paljastetaanpa sitten onnellinen voittaja. Kulhosta nousi seuraava kommentti:

KANELI kirjoitti...
Mukana ollaan kahdella arvalla! :)
Jos onni suosii, Puhi on 86cm vaatteita käyttävä poika. Graafisia, kapeita ja selkeitä linjoja ja kuvioita, väreistä tällä hetkellä musta, valkoinen, harmaa, violetti.. Suosikkimerkkejä mm. Aarrekid, Yporque, Shampoodle.


Paljon onnea KANELI:lle voitosta! Laitathan mahdollisimman pian yhteystietosi tulemaan sähköpostilla osoitteeseen vauhtiajavaatteita@gmail.com .


Tämän päivän aikana yritän kovasti miettiä teille mieluisinta yllätystä ja huomenna sitten lähden ostoksille. Ensi viikolla on siis postia odotettavissa =D