tiistai 14. syyskuuta 2010

Minymoa harmaanaTämä Minymon tämän talven harmaa ihanuushaalari saapui postissa tänään. Tilasin haalarin ennakkoon jo monta viikkoa sitten Naperonutusta, kun tuo väri oli ihan pakko saada. Ja haalarihan ei edes tule tänä talvena käyttöön, vaan odottaa ensi talvea ;D En uskaltanut ottaa riskiä, että jäisin vaille tuota harmaata kun ei Minymoa moneen kauppaan yksivärisenä edes tullut. Mutta eikös aina välillä saa tehdä näinkin hulluja ennakoivia ostoksia?

Ensimmäistä kertaa tilasin Naperonutusta ja palvelua voi vaan kehua. Hienosti hoitui yhteydenpito ja ennakkovarauksen tekeminen. Toimituskin oli supernopea!

Mutta jos joku pähkäilee Minymon haalarikokojen kanssa, niin tässä omien tutkimusteni tulos... Tilasin haalarin koossa 98 cm (ensin ajattelin ottaa yhtä kokoa pienemmän). Vertasin sitä Reimatecin 92 cm haalariin ja ovat kooltaan lähes identtiset. Meillä Reiman 92 cm on ollut käytössä 2-3 vuotiaalla, Minymossa lukee kokona 98 cm/3v. On siis taas ihan erilaista mitoitusta, vastaa siis lähinnä käytössä olevien sisävaatteiden kokoa. Onneksi en ottanut sitä pienempää, muuten olisi haalari ollut ensi talvena pojalle liian pieni.

Käyttökokemusta merkin ulkovaatteista ei siis vielä ole. Tänä talvena pienemmälle pojalle tulee käyttöön Minymon viime vuoden mallia oleva haalari, joten sitten olen taas yhtä merkkiä viisaampi ;) 

Haalari ostokset ovat tällä erää tässä, ensi talvelle lisää metsästetään sitten alesta. Yksi ihanuus on kuitenkin vielä tulossa meille, siitä lisää kunhan se perille saapuu...


ps. Vielä pari päivää aikaa osallistua arvontaan =)


Minymo snowsuit in beautiful grey colour arrived today. I ordered it from Naperonuttu. The size is quite small in my opinion, so if you´re wondering between sizes, go bigger :) Our winter is now covered, but one suit is still on it´s way. More about that when it arrives...

4 kommenttia:

jarna kirjoitti...

Meille on tulossa ihan sama haalari Nöpölle, aion asustaa pinkillä ja vaaleanpunaisella. Myös meille tulossa 98cm täksi talveksi.

Mari kirjoitti...

Toi on kyllä niin kaunis. Olen sitä kyllä katsellut sillä silmällä, mutta ei me oikeasti tarvita..plääh

Sande kirjoitti...

Kaunis harmaa haalari!

Minymo on sitten ilmeisesti pienentänyt ulkovaatteiden mitoitusta, sillä ennen ne olivat tosi reilun kokoisia.

jarna kirjoitti...

Viime vuoden haalarit ei ainakaan olleet reiluja, vaan ihan vastasivat kokoaan.