tiistai 1. joulukuuta 2009

Onnistumisen iloa

Toissapäivänä sain järjettömän puhelinrumban jälkeen peitetikin vihdoin toimimaan. Tokihan minun olisi pitänyt tietää, että käsipyörää täytyy kääntää kierros taaksepäin, jotta langat vapautuvat... on kuulemma ollut ominaisuutena jo edellisessä mallissa, mutta olisin kyllä odottanut että noin tärkeä asia löytyy ohjekirjasta. Vaan eipä löydy! Mutta pääasia että kone toimii ja olen päässyt purkamaan pöydälle kertynyttä sumaa :)

Sain nyt toisen paidan valmiiksi, johon itse suunnittelin kuvion ja painoin sen kankaalle. Aikaa tuohon meni aivan järkyttävästi, mutta lopputulokseen olen kyllä tyytyväinen.

Pöllökuvio itse suunniteltu ja painettu kankaalle. Kangasvärit Folk Art Fabric, luonnonvalkoinen trikoo ja ruskea resori Myllymuksuilta.

Eurokankaan kuviollisten joustofroteiden tuhoaminenkin jatkuu edelleen. Tällä(kin) kertaa syntyi paita ja housut kotikäyttöön.

Paidan ja housujen kaavat omat, joustofrotee Eurokankaasta.

Pieniä ostoksiakin tuli sunnuntaina tehtyä. Kaikki nämä ovat menossa pojille joulupakettiin, vaikka ei mitään perusjuttuja pitänytkään ostaa ;) Varsinaiset jouluostokset tehdään sitten ensi viikolla Helsingissä.

Lindexiltä traktoripaitoja ja norsubody.

Paidat KappAhlista.

Huomenna voisi sitten ottaa itseään niskasta kiinni ja ripustaa vihdoin jouluvalot. Ovat jopa luvanneet kylmenevää säätä... jospa valot sitten saisivat lunta kaverikseen :)

3 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Voi että olen erityisen kateellinen tuosta tähtifroteesta ja sinun painamistaidosta. ;D
Täytyisi kai itsekin treenata..

MrsAgatha kirjoitti...

Mahtava pöllö tuo jonka olet itse tehnyt! Voi kun osais! No, mä en tee ollenkaan vaatteita ite joten ei ihan heti tule painamistakaan treenattua...

miitu kirjoitti...

Kiitos ihanista kommenteista ;)