torstai 10. joulukuuta 2009

Kadonneiden päiväunien metsästystä

Kuvat on sitten tässä postauksessa todella rasittavasti... osa tuli liian pieninä (vaikka valitsin isomman koon) ja yksi kuva tuli sitkeästi väärinpäin. En enää sadatta kertaa jaksa niitä ladata... joten näillä nyt mennään, koittakaa kestää ;)

Meillä on jo useamman viikon ajan ollut Miskan päiväunet hukassa. No, ne sitten palasivat toissapäivänä. Kun menin poikaa herättelemään, vastassani oli seuraavanlainen näky...

Vaatekaapin sisällön päällä on ilmeisen mukava nukkua :)

Hiukan oli kiukussa pitelemistä ja aikaa meni ihan hirveästi, kun järjestin vaatteet takaisin kaappiin. Kaupan päälle Rasmuskin tietysti ryömi paikalle ja imeskeli jokaista vaatetta vuorotellen. Pääasia kuitenkin, että taas on nukuttu päikkäreitä.

Ommella olen ehtinyt jonkin verran, mutta paljon on vielä tekemättä. Tällä viikolla on valmistunut housuja kotikäyttöön sekä pari paitaa.

Pöksyjä molemmille pojille, kaikki kankaat Eurokankaasta.

Vihreä apinat ja leijonat kangas Ikasyriltä, tähtikangas Mjukatygeriltä. Vielä pahoittelut venähtäneistä niskoista, kun päätä tarvitsee kuvaa katsellessa kääntää ;)

Lastenvaaterallin Annikan kanssa teimme taannoin kimppatilauksen Jofotexille. Sieltä meille kotiutui junakangasta, tähtikuvioista velouria sekä hippo-kangasta. Eilen vasta sain kankaat pestyä, joten niistä en ole vielä ehtinyt mitään tekemään.

Kankaat Jofotexiltä.

Lauantaina koittaakin sitten tälle äidille vapaus, kun lähdemme parhaan ystäväni kanssa Helsinkiin shoppailureissulle. Kaksi päivää on tarjolla kaupoilla kiertelyä ja yö ollaan hotellissa ihan keskustassa. Ihanaa!

Tietääkö joku, onko Helsingin keskustassa tai kävelymatkan etäisyydellä mitään kirppistä tai second hand - lastenvaatteita myyvää kauppaa?

6 kommenttia:

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Söpö poika nukkumassa..mutta ymmärrän hyvin, että oli kiukussa pidättelemistä ;)

made by KA kirjoitti...

Paljonko tilasit mujukatygeriltä kangasta ja paljonko tuli postikuluja?

Mia kirjoitti...

Ihania kankaita taasen ja ompeluksia kanssa!
Ja voi miten ihanan (tai äidistä vähemmän ihanan :D) pedin on pikkuinen itselleen tehnyt. Hih. ;)

miitu kirjoitti...

made by KA: tilasin kangasta yhteensä 5,4 metriä ja postikulut olivat 290 sek, eli noin 29 euroa.

made by KA kirjoitti...

Huh huh! Tulee kyllä reilusti metrille lisää hintaa tuollaisilla postareilla... haluaisin tilata sieltä, mutta nyt tarvis varmaan kaverin, jos kolmannenkin...

miitu kirjoitti...

Juu, hintaa tulee ihan mukavasti :( Sivuilta löytyi (ainakin silloin) tieto vain postareista vain Ruotsin sisällä tilatessa. Tein tilauksen, kun noita kankaita tosissaan halusin, mutta meinasin pudota jakkaralta kun postikulujen määrä näkyi tilausvahvistuksessa! Aika törkeät on hinnat...

Minunkin tekisi mieli sieltä vielä paria kangasta, mutta en kyllä noiden kulujen takia tilaa :(