torstai 31. joulukuuta 2009

Alesta hankittua

Joulun jälkeen olen jo muutamana päivänä ehtinyt kirmailla kaupungilla alennusmyynneillä. Surkeat ovat tämän vuoden alet olleet, tangoissa on roikkunut vain tylsiä ja tummia vaatteita. Tärkein ostos mitä lähdin heti sunnuntaina hakemaan, oli Reimatecin toppatakki Rasmukselle ensi talveksi. Minulla oli jemmassa 30 eurolla lahjakortteja Jesper&Junioriin ja kun Reiman vaatteet olivat -30% alessa, takille ja rukkasille jäi hintaa huimat 30 euroa :)

Takki Reimatec, rukkaset Jonathan.

En halunnut yhdistää takkiin harmaita housuja, ettei olisi sitten liian aneemisen näköistä. Takin kaveriksi löytyikin sitten Nanoukista -40% alella Lennen mustat, vedenpitävät toppahousut. Lenneä meillä ei ole koskaan ollut, mutta hinta oli hyvä ja ainakin hypistelyn perusteella vaikuttavat ihan päteviltä housuilta.

Toppahousut Lenne.

Muutaman vaatteen löysin myös Lindexiltä. Rasmus sai pingviinikuvioiset velourpotkarit ja kahdet sukat. Molemmille pojille ostin lisäksi punaiset susipaidat ja örkki t-paidat ensi kesäksi pihapaidoiksi. En varsinaisesti välitä noista örkkikuoseista, mutta paidat olivat -70% ja passaavat kyllä hyvin kotipihalle rymykäyttöön.

Kuvan vaatteet Lindexiltä.

Itselleni etsinkin sitten ympäri kaupunkia juhlavaatteita. Helmikuussa on tulossa omat kolmekymppiset ja vielä miehen serkun häätkin, joten juhlavalle vaatetukselle on tarvetta. Vanhat mekot ja hameet kun ovat kaikki aika kesäisiä :( Tuskastuttavan kiertelyn jälkeen löysin vihdoin Your Facesta ihanat paksua silkkiä olevan hameen ja ohuemman, laskeutuvan silkkitopin. Kengät löytyivät Mekasta. Tällä kertaa onnistuin löytämään ihanan kokonaisuuden, joka päällä jopa tunsi itsensä tyylikkääksi ;) Kuvia näistä luvassa vähän myöhemmin...


HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE LUKIJOILLE!

2 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

Kivoja vaatehankintoja! Minkäsikäinen teidän nuorimmainen on? Katselin, että mahtaakos olla samanikäinen meidän Neelan kanssa (kohta 7kk) :)

miitu kirjoitti...

Rasmukselle tulee nyt 4.1. 8 kk täyteen. Eli aikas samanikäisiä ovat =)