maanantai 14. joulukuuta 2009

Helsingin reissun ostoksia

Lauantaina lähdettiin ystävän kanssa aamulla Helsinkiin. Matkan perimmäinen tarkoitus oli päästä ensimmäisen kerran vuosiin yöksi pois kotoa, mutta shoppailu toki tuli mukavana kaupanpäällisenä ;) Sekä lauantaina että sunnuntaina juostiin kaupoilla jalat rakoille ja yö vietettiin Scandic Marskissa. Reissu oli kaikin puolin täydellinen ja hauskaa riitti :)

Polarn o pyret:llä käyntiä odotin etukäteen eniten. Olin löytänyt netistä monta ihanaa paitaa, jotka olisin ehdottomasti pojille halunnut. Mutta pettymys olikin suuri. Kaikista kivoimmista olivat koot loppuneet ja tarjolla oli vain kokoa 122/128. Tämä oli enemmän sääntö kuin poikkeus, kun penkoi tankoja ja hyllyjä. No, eipä auta muuta kuin odottaa ensi kesän Tukholman reissua :)

Windfleecet ja raidalliset hanskat molemmille pojille, kaikki Po.P.

Miskalle Polarnilta mopokuvionen paita ja kaksi yksiväristä ribbipaitaa.

Rasmukselle kokopuku ja ribbipaita. Nämäkin Po.P:lta.

Punasävyinen kuviollinen paita Småfolk ja harlekiinikuvioinen paita MiniRodini. Molemmat Punavuoren Peikosta.

Rasmukselle MiniRodinin harlekiinibody Punavuoren Peikosta. Pikkapooh-merkkiset villaiset tossut/"kengät" lähtivät mukaan Me&Mamasta.

Täällä joulustressi on jo saavuttanut melkoiset mittasuhteet. Tuntuu että aika ei riitä mihinkään ja kaikki olisi vielä tekemättä. Tänään kun tajusin, että jouluaatto on jo ensi viikolla, meinasin purskahtaa itkuun :) Lähes kaikki lahjat on hankittu, mutta jotain vielä puuttuukin. Mitään ei ole paketoitu ja jouluvalotkin sain vasta tänään laitettua. Ruuat pitäisi miettiä ja joulukuusikin käydä kaatamassa. Argh! Kaikki stressaaminen onneksi palkitaan aattona, kun saa rauhoittua lasten ja sukulaisten seuraan ja nauttia hyvästä ruuasta. Ja sitten jäädään taas odottamaan seuraavaa vuotta...


Edit. Tänään muuten alkoi Me&I:n ale =)

3 kommenttia:

MrsAgatha kirjoitti...

Kivoja vaatteita oot löytäny! =)

Blogissani on sulle jotain!

Sini kirjoitti...

Sä oot ollut tehokas, kivoja ostoksia!Yritin tänään tilata tuolata meandin alesta, mutta kaikki oli loppu mitä olisin halunnut :( Onneksi tutulta myyjältä löytyi yhdet ruskeat velourit alesta..

miitu kirjoitti...

Mrs Agatha: Kiitos ;)

Sini: Minäkin laitoin meandin tilauksen 10 min sen jälkeen, kun oma myyjäni oli ilmoittanut alesta. Yksi paita jonka olisin halunnut, oli jo ehtinyt loppumaan! Onneksi sain kuitenkin muutaman paidan ja itselleni housut :)