maanantai 28. joulukuuta 2009

Hui hai joulustressille, vuoden päästä sitten uudestaan :)

Joulunpyhät on nyt vietetty ja nettihiljaisuus päättynyt ;) Joulu meni meillä rauhallisissa merkeissä syöden, sukuloiden ja uusilla leluilla leikkien. Ulkonakin oltiin paljon, kun lunta tuli niin mukavasti.

Joulupaketeista paljastui tänä vuonna pääasiassa leluja: mm. Brion hella, siihen kattiloita, pannuja ja ruokatarvikkeita, Muumitalo, kitara, ja kirjoja. Rasmuksen paketeista löytyi mm. Brion perässä vedettävä kirahvi, Play to learnin leluja, nuppipalapelejä ja pehmoleijona. Pehmeitä paketteja ei montaa ollut, mutta äidin mieliksi sentään jotain :)

Miska ihastelee kasvaneita kinoksia. Päällä paketeista löytyneet Moonkidsin paita ja Lindexin pillifarkut. Päässä pyhien aikana kutomani pipo, jossa heijastava tähti.

Pieni ei vielä paketeista ymmärtänyt, mutta narut maistuivat hyvältä.

Rasmus sai kummeiltaan ihanan Hilfigerin hienosteluhupparin ;)

Pehmeiden pakettien puutteeseen auttoi myös Me&I:n alesta tilatut vaatteet, jotka saapuivat perille aatonaattona. Vaaleanpunaisen dinopaidan olisin halunnut myös Miskalle, mutta niistä ehtivät valitettavasti koot loppua. Muuten saatiin ihan kivat täydennykset vaatekappiin.


Saumuri sai myös ansaitun lepotauon jouluna, eikä kyllä ompeluun olisi ollut aikaakaan. Monta ideaa on kyllä ollut muhimassa, joten sormet syyhyää kovasti päästä niitä toteuttamaan. Itse sain joululahjaksi mm. Ottobre-lehden vuosikerran, jonka tiimoilta myös on uusia ompeluksia syntymässä. Jospa jo tänään ehtisi jotain tehdäkin ;)

2 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Noi Lindexin punaiset pillifarkut on todella söpöt, meilläkin on ne odottamassa. Samoin tuo vaaleanpunainen dinopaita. ;)

miitu kirjoitti...

Nuo pillifarkut on kyllä ihanat! Harmi etten ehtinyt ottaa kuvaa, kun tuon asun lisäksi kädessä oli kitara. Oli nimittäin aikas rokkihenkinen yhdistelmä ;)