tiistai 6. syyskuuta 2011

Ystäväni Shock Absorber

Vihaan rintaliivejä. Joko ne pyörivät päällä, olkaimet tippuvat tai eivät muuten vaan istu. Itselle sopivaa mallia on ainakin minun vaikea löytää. Ja voi kauhistus, kun piti hommata urheiluliivit treenausta ajatellen...

Sitten sattumalta löysin Shock Absorber -liivit. Tarjolla on useampi malli ja eri tukitasoja erilaisiin lajeihin. Väreinäkin on tarjolla muutakin kuin mustaa ja valkoista. Istuvat päälle kuin hanska, näyttävät hyvältä, tuntuvat mukavilta eivätkä litistä. Aah mikä ihanuus! Pakko hommata vielä toiset, niin voi sitten käyttää töissäkin :)

Onko joku muu tykästynyt Shock Absorberin liiveihin? Tai onko jollain huonoja kokemuksia?


Täältä löytyy lisää tietoa.


I bought a sportsbra for myself from Shock Absorber. I love them!The bra fits me perfectly, feels great and even looks good. Have to get one more bra in different colour ;)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Olen ensi kertaa blogiasi lukemassa, kun pisti silmään tuo otsikko =0)
Minä olen myös tykästynyt Shock Absorber liiveihin! Omistan kahdet mustat juoksuun tarkoitetet liivit. Käytän niitä ihan kaikessa liikunnassa mutta mm. juoksussa ja combatissa liivit ovat erinomaiset: ei hölsky nää F kupitkaan ;0)

HV76

Wanilja kirjoitti...

Mä oon kans Shock Absorder fani :)
Meillä töihin tuli niitä just myyntiin ja oon just sovitellut niitä ja ne on kyl tosi hyvän tuntuiset, joten ajattelin ne hommata. Tukevat kunnolla :)
Uskon, että ovat hintansa veroiset.

miitu kirjoitti...

Anonyymi: Minulla on vain b -kuppi, mutta silti tuo tuen määrä on uskomaton. Ja pienirintaisena on mukavaa, että liivit eivät liiskaa sitä vähääkään ;)

Wanilja: Tämän kokemuksen perusteella kyllä ovat hintansa arvoiset. Ja ovat mielestäni paremman näköiset kuin urheiluliivit yleensä =)